Почетна ОсталоСвет ТРАМП У СУБОТУ У БЕОГРАДУ! Посета дочекана на КРВ И НОЖ, сви му замерају што посећује градове „који не личе на америчке“!

ТРАМП У СУБОТУ У БЕОГРАДУ! Посета дочекана на КРВ И НОЖ, сви му замерају што посећује градове „који не личе на америчке“!

од admin
0 коментар

Амерички председник Доналд Трамп поново се нашао на удару тамошњих медија, овог пута јер се одлучио да посети Београд!

– Председник је најчешће путовао у државе које су „беле“, са мање образованим становиштвом, и који имају мења примања од остатка САД. То је знак да жели да подстакне исту групу гласача коју су помогли да дође до победе на изборима 2016. године – пише „Вашингтон пост“.

Трамп у већини случајева избегава велике метрополе зарад мањих градова, пише вашигтонски лист, један од мејнстрим медија који предњаче у нападима на америчког председника.

Beograd, Montana

Београд у Монтани један је од неколико америчких градова који носе име престонице Србије. Настао је 1881. године, када је изграђена железничка станица, а име „Београд“ добио је 1906. године, у знак захвалности према српским инвеститорима који су помогли изградњу пруге. Према попису из 2010. године бројао је 7.389 становника.

Ипак, ова посета дочекана је у америчким медијима на крв и нож, а највише му замерају што посећује места која нису велики градови, и у којима у просеку живе људи са мањим степенима образовања, примањима, као што чине већински бело становништво.

Wасхингтон Пост/Ало; Д.К.

Можда ти се свиди

Оставите коментар