Почетна » Апокалипсу ће преживети само они са богатством већим од 100 милона долара

Апокалипсу ће преживети само они са богатством већим од 100 милона долара

Бункери „L’Heritage“

од Други Пишу
0 коментар

Бункер је опремљен с интегрисаним комплексним сигурносним системом који вас штити од евентуалних провалника.

Швајцарски добављач утврђених подземних резиденција Оппидум представио је бункере „Л’Херитаге“ за људе које желе да живе лукузно чак и у случају апокалипсе. „Л’Херитаге“ бункери су сигурна локација за имућне особе са богатством већим од 100 милона долара.

Бункер је пројектовао француски архитекта Марк Пригент, а обухвата до 1.000 квадратних метара простора који је прилагођен свакодневном животу и пословним активностима. Има све од спавац́их соба, купатила и кухиње до конференцијске сале.

Л’Херитаге се може прилагодити индивидуалним потребама и по потреби се може поставити унутрашња башта, спа центар са базеном, галерија за приватну уметничку колекцију, па чак и гаража за возни парк од десет луксузних возила.

Наравно, безбедност је на првом месту. Бункер је опремљен интегрисаним комплексним сигурносним системом који вас штити од потенцијалних провалника. Ту су и фиксна сигурносна врата са биометријским читачем који истовремено скенира ирис, длан и отиске прстију, тако да само ви и ваша породица можете да уђете у бункер.

Унутар бункера се налазе и два система за филтрирање ваздуха и индустријски генератори који омогуц́авају да сви системи у бункеру раде без икаквих проблема.

 

(пункуфер,б92.нет)

Можда ти се свиди

Оставите коментар