Почетна » ДА, И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: Пас упуцао власника током лова

ДА, И ТО ЈЕ МОГУЋЕ: Пас упуцао власника током лова

од admin
0 коментар

Чарли је и даље добар пас, каже његов власник, Сони „Текс“ Гилиган тек неколико дана након што га је његов мешанац упуцао из сачмаре током лова

Чарли је и даље добар пас, каже његов власник, Сони „Текс“ Гилиган тек неколико дана након што га је његов мешанац упуцао из сачмаре током лова. Да, и то је могуће.

Гилиган, који живи у округу Доња Ана у Њу Мексику, објаснио је за Лас Крусис сан њуз како га је Чарли, његов 60 килограма тежак мешанац, упуцао када је ишао у лов на зечеве.

Док је возио свој пик-ап у возилу са њим била су и његова три пса, Скутер, Каубој и, већ познати „лак на обарачу“ Чарли.

„Заглавила му се шапа на обарачу, па сам се нагнуо да му је склоним, али је склизнуо са седишта и повукао ороз. Била је случајна несрећа“, каже Гилиган.

Пуцањ из сачмаре, која је стајала на задњем седишту, прошао је кроз седиште и погодио га у леђа, поломивши неколико ребара и узрокујући још доста озбиљних повреда ткива.

Срећом, другом руком успео је да дохвати телефон и позове хитну помоћ, која га је хеликоптером превезла у болницу.

Подвргнут је кроз неколико операција и неко време био у критичном стању, али лекари мисле да ће се потпуно опоравити.

У изјави за медије шалећи се пожалио да су Чарли, Скутер и Каубој после несреће послати у „затвор“ – локални центар за збрињавање животиња.

„Јадни Чарли, добар је пас. Шериф ми је касније рекао да су само са Каубојем имали проблема. Друга двојца су били добри. Чарли је газда, али је нежан“, наводи Гилиган.

РТС/Новости

Можда ти се свиди

Оставите коментар