Почетна » ДА НЕ ПОВЕРУЈЕШ Свет у бојама српске заставе због НАТО бомбардовања! (ФОТО)

ДА НЕ ПОВЕРУЈЕШ Свет у бојама српске заставе због НАТО бомбардовања! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Зграда Европског парламента у Бриселу, Трибунал у Хагу, Ајфелова кула у Паризу, Биг Бен и британски парламент у Лондону и центар светске моћи, Бела кућа у Вашингтону, осванули су у четвртак у бојама српске заставе у знак сећања на жртве НАТО бомбардовања 1999. године!

На тај начин, представници водећих светских и европских институција желели су да изразе солидарност и саосећање са српских жртвама и целим српским народом због страдања које су им приредили пре 17 година под изговором „хуманитарне интервенције спасавања албанских цивила“ у акцији цинично названој „Милосрдни анђео“, јављају медији.

Бојењем главних институција у српску тробојку ове моћне светске институције на симболичан начин су упутиле извињење због убијања око 2.500 цивила, уништавања путне и железничке инфраструктуре, школа, болница, цркава и споменика културе.

Такође, желели су да затраже и опроштај што су на територију Србије изручили тоне осиромашеног уранијума, због чега данас у Србији сваког дана једно дете оболи од рака, а сваке недеље једно дете изгуби битку са канцером. О одраслима који оболевају и умиру од карцинома немогуће је направити рачуницу, осим што се зна да је број обољења од ове болести повећан за 30 одсто!

Српском тробојком „обучени“ симболи европске и америчке моћи знак су и признања грешке због оснивања и финансијског и политичког подржавања терористичке организације Ослободилачка војска Косова, а затим и грешке због признавања независности самопроглашеног Косова, легла терориста, нарко дилера и трговаца оружјем.

Медији преносе и да на овај начин светски моћници желе да се покају што су терористима из ОВК дозволили да некажњено српским цивилима на Космету ваде органе и продају их на црном тржишту, где су главни купци углавном западњачки тајкуни.

И добро, да ли сте стварно помислили да је ово истина? Да ли је могуће да верујете да ће злочинци да признају своје злочине? Па да ли у овом данашњем свету још верујете у правду? У поштење (нај)јачег? У алтруизам твораца нуклеарних бомби? Ма дајте, људи, ово што смо ми сад написали је природна реакција на осветљавање Београда бојама белгијске заставе после терористичких напада у Бриселу 22. марта. Рачунамо, ако се ми солидаришемо са нашим убицама, ваљда ће и они, кад прочитају ово, да се солидаришу с нама… Поштено, зар не?

 

Б. Живанчевић, В. Јовановић – Вестионлине

Можда ти се свиди

Оставите коментар