Почетна » КАКВА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Трампов телохранитељ носи ВЕШТАЧКУ РУКУ да би му рука стално била на ОБАРАЧУ? (ВИДЕО)

КАКВА ТЕОРИЈА ЗАВЕРЕ: Трампов телохранитељ носи ВЕШТАЧКУ РУКУ да би му рука стално била на ОБАРАЧУ? (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Друштвене мреже преплавиле су тврдње да човек који обезбеђује председника има вештачку руку! као разлог томе, теоретичари завере наводе чињеницу да је тако овај човек у константној приправности, са (својом) руком на пиштољу

Доналд Трамп и његова супруга Меланија били су окружени агентима тајне службе, док су шетали улицама Вашингтона. Али, један човек привукао је највише пажње – његов телохранитељ.

Друштвене мреже преплавиле су тврдње да човек који обезбеђује председника има вештачку руку! као разлог томе, теоретичари завере наводе чињеницу да је тако овај човек у константној приправности, са (својом) руком на пиштољу.

Наравно, Трампа обезбеђује велики број припадника тајне службе, у својим стандарним црним капутима. Али само један је рпивукао пажњу, јер његова рука делује неприродно и непомично док хода. У питању је човек, обријане главе, који се налази у десној страни фотографије испод.

Главна теорија базира се на причи да би вештачка рука омогућила овом агенту да прст своје руке држи на обарачу, под мантилом. Разлог томе је наводни страх од – атентата!

Наравно, мишљења су подељена.

Стога, погледајте видео, па процените сами:

 

Еспресо.рс/даилyмаил.цо.ук

Можда ти се свиди

Оставите коментар