Почетна ОсталоСвет ЉУБАВ НА ПРВУ СЛИКУ Видела је његову фотографију, и послала му поруку. Од тада су нераздвојни

ЉУБАВ НА ПРВУ СЛИКУ Видела је његову фотографију, и послала му поруку. Од тада су нераздвојни

од admin
0 коментар

„Људи Њујорка“, својеврсни фото-блог о америчкој метрополи и њеним становницима, добио је и своју љубавну причу, чији су актери Алекс Гарет (23) и Џордан Фар (27).

Љубав нема граница: Алекс и Џордан

Оснивач „Људи Њујорка“, фотограф Брендон Стентон поделио је ову топлу људску причу на Фејсбуку, где је са одушевљењем причао о љубави двоје младих људи, и поносно нагласио да је фото-блог „Људи Њујорка“ посредовао у спајању Алекса и Џордан.

– Нисам нарочито веровао у читаву причу са онлајн упознавањем, али када сам видео Џорданину поруку, одмах ме је привукла – искрен је Гарет.

Наиме, Стентон је фотографисао Алекса, који нема једну ногу, како вози ролере на њујоршким улицама, и ту фотографију објавио на страници „Хуманс оф Неw Yорк“.

Након што је видела фотографију, Џордан је Алексу путем Фејсбука послала поруку: „Ја ни са обе ноге не умем да возим ролере“. И тако је све почело.

Након првог састанка, толико су били опчињени једно другим да су признали својим пријатељима да су у потпуности „опчињени својим онлајн партнером“.

– Цитираћу певача Еда Ширана: „Људи се заљубе на мистериозне начине….“, а ја сам прави пример за то – рекао је Алекс Гарет.

– Уколико гајите осећања према некоме, немојте их крити…никада не знате шта се може изродити из једног једноставног: „Допадаш ми се“ – закључио је Гарет.

В. Ф.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар