Почетна » МАЈСТОР ПРЕВАРЕ Лажна принцеза опељешила богате Енглезе и – извукла се!

МАЈСТОР ПРЕВАРЕ Лажна принцеза опељешила богате Енглезе и – извукла се!

од admin
0 коментар

Имигранткиња из Етиопије по имену Лина Абдулахи Идрис (45) успела је немогуће – на превару је присвојила скоро 20 милиона евра и извукла се на суду. Она је убедила двоје Британаца да јој препишу шест вредних некретнина у лондонској четврти Вест енд, претварајући се да је богата принцеза Сара ал Амуди, ћерка пребогатог саудијског шеика.

Ијан Патон и Аманда Клатербак обратили су се суду у Лондону тврдећи да су преваром оштећени за скоро 20 милиона евра.

Међутим, суд је одбацио њихову тужбу уз образложење да је пар уз образложење да је мистерија око правог идентита Етиопљанке потпуно небитна за читав случај.

Имигранткиња из Етиопије сада слободно може да прода или изнајми вишемилионске станове.
Принцеза се је прва лево на фотографији:

Embedded image permalink

Прича коју је преваранкиња сервирала суду и својим жртвама била је потпуно невероватна.

Представљајући се као Сара ал Амуди, изјавила је како је 2001. године побегла из Саудијске Арабије, где јој је претило каменовање јер се заљубила у Британца.

Такође је навела да је још као малолетница била удата за саудијског краља, а током суђења је тражила да јој се допусти да носи бурку, представљајући се као предана муслиманка.

Ипак, касније се испоставило да је све што је изрекла лаж, нарочито када је осванула њена фотографија из провода у једном ноћном клубу, на којој нимало не подсећа на „предану муслиманку“.

Њена крштеница се показала лажном, те је откривено да она заправо има 45 година, и да је Етиопљанка по имену Лина Абдуллахи Идрис.

Саудијски милијардер за којег је тврдила да јој је отац, јавно је одбацио било какву повезаност с њом.

На суду се још сазнало и како је пре своје епизоде саудијске принцезе била проститутка и љубитељка кокаина коју је једном приликом, док је била у соби с богатим клијентом, уловила његова бесна супруга. Управо је она у новинама видела слику наводне принцезе, препознала је и све открила суду и јавности.

Ипак, све ово није било довољно за пресуду у корист оштећених Британаца, јер је судија нагласио да нема доказа да је Етиопљанка користила лажни идентитет да би наговорила Патона и Клатербакову да јој препишу станове, те да су они то учинили добровољно. Ипак, није откривено чиме је Идрисова убедила оштећене да јој препишу станове.

Да ствар буде још гора, поред пресуде по којој варалици остају некретнине, Клатербакова и Патон ће морати да плате и судске трошкове у висини од два милиона евра.

В. Ф.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар