Почетна » Овај дечак је рођен БЕЗ ОЧИЈУ И НОСА, а онда се десило ЧУДО (ВИДЕО)

Овај дечак је рођен БЕЗ ОЧИЈУ И НОСА, а онда се десило ЧУДО (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

Дечак из Марока, који је рођен без готово пола лица, оперисан је у Аустралији. Интервенција је трајала чак 18 сати, а након опоравка дечкић ће имати потпуно другачији живот

Дечак из Марока Јаја ел Џабали (3) рођен је без практично пола лица. Малишан је рођен без очију, има рупу на средини главе и нема доњу вилицу. Он је рођен са деформитетима јер је његова мајка имала компликације у трудноћи и његове кости нису успеле да се формирају.

Ипак, малишан је недавно оперисан у Аустралији, а хируршка интервенција трајала је чак 18 сати. Лекар Тони Холмс који је оперисао дечкића успео је да изврши реконструктивну интервенцију после које ће Јаја имати много лакши живот.

Уочи саме операције доктор Холмс је чак и оптуживан да врши експерименте на дечаку. Ипак, лекар је одбацио такве наводе и тврди да о томе нема говора и да су он и његов тим само желели да помогну дечаку и да му омогуће нормалан живот.

Упркос тешком стању Јаја је до сада успео да преживи уз подршку брижних родитеља.

Printskrin: YouTube/POOP

Због свог изгледа био је искључен из друштва, а родитељи су му прекривали лице кад су га изводили из куће. Погледајте и реакцију малишанових родитеља када су га видели први пут након операције.

 Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар