Почетна ОсталоСвет ОВОЛИКО КОШТАЈУ БАЛКАНСКЕ ПРОСТИТУКЕ НА ЈАХТАМА Раскринкана мрежа елитне проституције, СРПКИЊА ВОДИЛА БИЗНИС

ОВОЛИКО КОШТАЈУ БАЛКАНСКЕ ПРОСТИТУКЕ НА ЈАХТАМА Раскринкана мрежа елитне проституције, СРПКИЊА ВОДИЛА БИЗНИС

од admin
0 коментар

Задарска полиција раскринкала је случај проституције у склопу којег је више особа приведено због организиања и пружања сексуалних услуга на јахтама и апартманима.

Криминалистичка полиција у Задру завршила је истрагу против више особа које су организовале и пружале сексуалне услуге на подручју тог града и у другим деловима земље.

Како су известили, за казнено дело организације пријавили су 25-годишњака, 26-годишњака и 34-годишњака с подручја Задра те 29-годишњу српску држављанку која је уједно и прекршајно пријављена јер је и давала сексуалне услуге, пише нет.хр. Уз њу су за прекршај пријављене још две стране и две хрватске држављанке, које су такође пружале сексуалне услуге. Све се одвијало током неколико месеци, а клијенти су се с девојкама налазили по јахтама и апартманима.

Њихове услуге плаћали су између 300 и 600 евра.

– Девојке којима је проституција основни бизнис лако из Београда настављају посао на Црногорском приморју. Колико пара могу да зараде, питање је. Ниједна не ради по тарифи на сат. Богати клијенти дају онолико колико су задовољни услугом, и колико им је дубок џеп. Узгред, са богатим клијентима је загарантован и луксузан провод. Кокаин је готово обавезан део декора – испричала је за „Блиц“ прошле године једна од београдских ескорт дама.

Она каже да елитне проституције ипак нема без доброг посредника.

– Девојка не може да ради сама. Прво, сви ти клијенти су или старе муштерије или ако су нови, зову по препоруци. Плаћају одлично, али и траже девојке на високом нивоу посла. И тај ниво кошта – каже.

Нет.хр/Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар