Почетна » Полиција у Харлему ухапсила три особе, сумња се да је мета Ђорђе Вишекруна?

Полиција у Харлему ухапсила три особе, сумња се да је мета Ђорђе Вишекруна?

од admin
0 коментар

Према информацијама Жиг Инфа, у току прошле недеље полиција у Холандском граду Харлему, ухапсила је три особе због сумње да су пратили Ђорђа Вишекруну.

Према истим информацијама , до хапшења три лица је дошло провером регистарских таблица аутомобила којег су користили осумњичени. Испоставило се на крају, да је мета био Вишекруна који је тренутно у егзилу у Холандији.

ВИШЕКРУНА: ТАЧНО ЈЕ ДА СУ МЕ ПРАТИЛА ОДРЕЂЕНА ЛИЦА

Ђорђе Вишекруна за наш портал потврдио је информације да је давао исказ Полицији у Харлему, након привођења три лица за које се сумња да су га уходили.

-Нисам питао шта је са момцима. Полиција ми је постављала питања у вези онога шта се дешава у Србији, шта сам све чуо и видео, које сам функције обављао и томе слично. Они су рекли да је енглеска таблица, која је била на њиховом аутомобилу, лажна и да не постоји у регистру. Предпостављам да они немају ауто и да су ту нашу тројицу  ослободили. Видео сам мој предмет у полицијској станици у току разговора. Они су ми рекли да ћу поново бити позван од стручњака за Балкан при тајној полицији, као и да сам озбиљно угрожен. Они мени нису рекли никакве детаље из истраге, осим што су ми прошли пут показали слике тројице лица испред моје куће које су појединачно сликали. Иначе, та тројица су ме чекала у ресторану преко пута моје куће а пријавио их је власник ресторана јер у Харлему живе само богати Холанђани, та како су стално гледали и сликали моју кућу а у приземљу је продавница семена марихуане па су посумњали да они хоће да је опљачкају. Када је полиција дошла и видела да су  та лица 2 Србина и 1 Хрват повезали су одмах да сам ја мета а не пљачка, каже Вишекруна за Жиг Инфо.

Подсетимо се, Ђорђе Вишекруна након што је објављивао  информације о актуелном систему у Србији, прво добио отказ у предузећу у којем је био запослен, а затим због многобројних претњи напустио Србију и преселио се у Холандију одакле и даље активно води политичку борбу. Према незваничним информацијама Жиг Инфа, за њим је у Србији расписана потерница.

 

За Жиг Инфо:

Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар