Почетна » ПОРОДИЦА ОТКРИВА МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЏИХАДИСТА: Децу сурово кажњавају!

ПОРОДИЦА ОТКРИВА МРАЧНЕ ТАЈНЕ ЏИХАДИСТА: Децу сурово кажњавају!

од admin
0 коментар

Чланови породице који су побегли из Мосула под управом Исламске државе, открили су ирачкој телевизији неке од добро чуваних тајни џихадиста и подсетили на то да неки њихови пријатељи још увек живе тамо и да се свакога дана боре са варварством ових група

Породица која је некада била настаљена у Мосулу под управом Исламске државе, побегла је у северну курдску област, како би се склонила од милитаната који су заузели ову територију прошлог јуна. Они су пружили јавности бољи увид у ужасна дела и шеријатски закон по којима су џихадисти познати.

Чланови ове породице су открили ирачкој телевизији неке од добро чуваних тајни и подсетили на то да неки њихови пријатељи још увек живе тамо и да се свакога дана боре са варварством ових група.

Добро је познато да екстремисти одсецају руке одраслима који су осумњичени за пљачку, али сада је откривено и да деца пролазе кроз исте казне за крађу.

– Јуче су одсекли руке четворо деце, који су узраста 12, 12, 13 и 16 година. Једно од њих је украло играчку птицу, а други електрични кабл – пише у поруци коју је добила ћерка од свих пријатеља који су тамо остали.

Printskrin: YouTube / Videos 2015 HD

Њен брат чак тврди да постоји видео на коме је исламски милитант пуцао у потиљак младом тинејџеру јер је украо храну када је био гладан. Несташица хране у овом пределу је узрок овоме инциденту, а на снимку је приказано чак и како отац моли за своје дете пре него што су га погубили.

– Украо је нешто. Само је желео да једе – објаснио је он.

Мајка овог дечака и девојчице је објаснила да су казне за жене за које посумњају да су починиле прељубу, одсецање косе, каменовање, повређивање ножевима, као и егзекуција.

Код родитеља који су приморани да своју децу подижу у овим условима, постоји и стрепња од силовања од стране џихадиста и насилне удаје. Породица живи у другом граду, али још увек не ужива потпуну слободу.

Телеграф

Можда ти се свиди

Оставите коментар