Почетна » „ПОЗДРАВ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ“ Отказали Бајагин концерт у Хрватској због „бранитеља“, па звали Хладно пиво, они им МАЕСТРАЛНО ОДГОВОРИЛИ

„ПОЗДРАВ ИЗ СЕВЕРНЕ КОРЕЈЕ“ Отказали Бајагин концерт у Хрватској због „бранитеља“, па звали Хладно пиво, они им МАЕСТРАЛНО ОДГОВОРИЛИ

од admin
0 коментар

Након што је један од најуспешнијих и најслушанијих бендова са простора старе Југославије Бајага и инструктори услед жалбе „домобрана“ склоњен са репертоара на Данима пива у Карловцу, организатори су се бацили на посао да им нађу достојну замену, а избор је пао на групу Хладно пиво.

Међутим, Миле Кекин и његове колеге из бенда су тај позив одбили, а саопштењем које су написали на свом официјалном Фејсбук налогу, још једном показали зашто су омиљени у свим земљама широм бивше Југославије.

Наиме, они су поставили једну од најбољих музичких нумера бенда Бајага и инструктори „Балкан“, која је, вероватно и сублимирана порука организаторима и „домобранима“.

Међутим, ово није једина порука коју су упутили, пошто су у заглавку изнад самог текста, написали су да се налазе у Северној Кореји и да пију пиво, што је неумњиво саркастичан одговор онима који су опет умешали политику у забаву без икаквих повода.

Поруку бенда преносимо у оригиналу:

– Како је било питања везаних за насу наводну свирку у Карловцу на Данима пива 03.09., о цему су се јуцер расписали разни медији, одлуцили смо се разбити дилеме и трилеме око тога.

-Доци цемо мозда попити пиво, али нецемо свирати јер не зелимо бити ниција замјена. Драги Карловцани, видимо се неком другом приликом.

Живјели !!!”

 

С.Р.     Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар