Почетна » ПРАВА ЉУБАВ Живели су у браку 64 године, а преминули су истом дану и то ДРЖЕЋИ СЕ ЗА РУКЕ

ПРАВА ЉУБАВ Живели су у браку 64 године, а преминули су истом дану и то ДРЖЕЋИ СЕ ЗА РУКЕ

од admin
0 коментар

Љубавна бајка у Тенесију. Долорес Винстед (83) и њен супруг Трент Винстед (88) у били су у браку 64 године. Последње дане провели су у заједничкој болничкој соби, а наш свет су напустили држећи се за руке.

Долорес и Трент Винстед преминули су 9. децембра у болници „Западна болница Свети Томас“ у Нешвилу.

Неколико дана пре него што је пар преминуо, Долорес која је била здрава, нетремице је стајала поред болничког кревета свог супруга коме су отказали бубрези.

Dolores uz svog supruga

Долорес уз свог супруга

Дијализа је почела да слаби његово срце, па је пребачен на интензивну негу, док је Долорес, са њихово двоје деце, беспомоћно посматрала како му се стање погоршава.

Недуго затим, 7. децембра, и здравствено стање Долорес се мења. Почиње да се жали на главобоље и непрекидну мучнину. Испоставило се да је прерпела неколико можданих анеуризми док је била уз супруга и морала је и она у болницу.

Trent i Dolores

Трент и Долорес

Особље болнице дозволило је да брачни пар буде у истој соби, спојених кревета, како би своје последње тренутке провели заједно. Усликани су како чак и у тешком стању не испуштају руку једном другом.

Долорес је престала да дише 9. децембра у 9 сати увече.

На Ендију, сину овог дивног пара, било је да саопшти Тренту како је Долорес преминула. Трент је након тога послао руком пољубац својој супрузи да би након неколико сати и он преминуо.

– Није могао да поднесе то што је више нема. Посматрали смо га како умире. Буквално је преминуо јер му је срце пукло од туге – рекла је њихова ћерка Шерил за „Вашингтон пост“.

Početak ljubavi koja je trajala 64 godine

Почетак љубави која је трајала 64 године

Пар се упознао давне 1950. у округу Диксон у Тенесију. Када је Трент послат на фронт у Корејском рату, редовно је са Долорес размењивао љубавна писма. Недуго након што се вратио у Америку, пар се и званично венчао.

Иза себе су оставили двоје деце, троје унука као и осам праунучади.

Деца су испричала како су Долорес и Трент били потпуно супротне личности.

– Долорес је била тиха и волела је да кува. Трент је волео да је напољу и проводио је дане пецајући на језеру – причају њихова деца.

Uživali su u svakom trenutku

Уживали су у сваком тренутку

Почетком нове године, 17. јануара, прославили би тачно 64 године брака. Сахрањени су, разуме се, једно крај другог.

Даилy маил , Д. И.  Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар