Почетна ОсталоСвет У новогодишњим злостављањима у Келну учествовао и НАПАДАЧ ИЗ СРБИЈЕ

У новогодишњим злостављањима у Келну учествовао и НАПАДАЧ ИЗ СРБИЈЕ

од admin
0 коментар

У нападима на жене у Келну током новогодишње ноћи учествовали су и тражиоци азила углавном са Блиског истока, а идентификовани су и један из Србије, један амерички и два немачка држављана.

Портпарол немачког Министарства унутрашњих послова Тобијас Плате рекао је на конференцији за штампу да је савезна полиција идентификовала 31 лице које је учествоало у насиљу, а да је 18 од њих поднело захтев за азил.

Наиме, према подацима немачког Министарства унутрашних послова, две трећине осумњичених за нападе у новогодишњој ноћи су тражиоци азила. Међу осумњиченима су девет Алжираца, осам Мароканца, четири Сиријца, пет Иранаца, један Ирачанин, један Србин, један Американац и два Немца.

Nemačka policija

Он је додао да се већина од 32 кривична дела која је документовала полиција те ноћи односи на крађу и телесне повреде.

Три се односе на сексуалне нападе, преноси Ројтерс.

Он је рекао да је међу 31 осумњиченим који су испитани било девет Алжираца, осам Мароканаца, пет Иранаца и четири Сиријца.

Међу оним који су осумњичени за кривична дела те ноћи била су и два немачка држављанина, један Ирачанин, један из Србије и један амерички држављанин.

Немачка јавност је остала у šшоку након открића да је у новогодишšњој ноћи доšшло до више сексуалних напада, силовања и пљачкања жžена у неколико већих немачких градова.

Група од преко хиљаду странаца из арапског тј. северноафричког подручја, почела да дивља око главне žжелезничке станице у Келну.

Тањуг , М.А.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар