Почетна ОсталоСвет Станивуковић изненадио суграђане: Аутобусом на посао

Станивуковић изненадио суграђане: Аутобусом на посао

од admin
0 коментар

 Станивуковић је казао да је ово био претпосљедњи корак ка преузимању дужности градоначелника, те да је он спреман да, заједно са својим тимом, већ првог дана примопредаје, која је заказана за данас, почне да спроводи све оне циљеве и мјере за које је добио убједљиво највећу подршку, те да је свјестан чињенице, да су очекивања грађана Бањелуке велика.

„У сусрет примопредаји дужности, након чега ћу и званично преузети дужност градоначелника Бање Луке. Лијеп је осјећај први радни дан започети вожњом аутобусом, заједно са својим народом. Остајемо при свим политикама које смо рекли. Наша политика је да јавни превоз буде доста квалитетнији, приступачнији, за сваког пензионера и основца бесплатан. Знамо шта смо говорили прије избора, а са тим мислима почињем свој први радни дан, јер урадићемо то. Сваку прилику ћу користити да ослушкујем потребе грађана, као што то чиним и данас“, навео је Станивуковић.

Подсјетимо, Станивуковић је освојио 52.935 гласова на локалним изборима и побиједио свог протукандидата, досадашњег градоначелника Игора Радојичића.

Н1 БиХ

Можда ти се свиди

Оставите коментар