Почетна » Дијана Хркаловић повукла тужбу против Сергеја Трифуновића

Дијана Хркаловић повукла тужбу против Сергеја Трифуновића

од admin
0 коментар

 

Трифуновић је на свом Твитер налогу објавио решење Првог основног суда у ком се наводи да је Хркаловићева, поднеском од 30. маја, повукла тужбу. Суд је наложио да Хркаловићева туженом Трифуновићу мора да исплати 6.000 динара на име трошкова поступка.

Хркаловић је тужила Трифуновића јер је на опозиционом скупу у Књажевцу, како је навела, рекао да се она „забавља са човеком који дилује дрогу“. Она је, најављујући тужбу, навела да, имајући у виду посао који је тада обављала, „такве оптужбе на њен рачун не смеју остати без судског епилога“.

Коментаришући повлачење тужбе, Трифуновић је на Твитеру написао: „Дијана срце, зашто? Ја сам се баш спремио да докажем све наводе“.

Подсетимо, Хркаловић не обавља дужност државног секретара МУП-а од 30. маја, после пет година сарадње са министром унутрашњих послова Небојшом Стефановићем. „Колико ми је познато, она тренутно није радник ниједног другог државног органа. Све остало је њена приватна ствар и нема везе са радом државе“, изјавио је почетком јуна Стефановић. Он је додао и да не зна да ли је она члан неког другог предузећа, као ни да ли одлази у дипломатију, како су медији објављивали.

Н1 Београд

Можда ти се свиди

Оставите коментар