Почетна » Свађа на Месном одбору СНС-а у Гроцкој, Буквић каже за све је крив Глишић (АУДИО)

Свађа на Месном одбору СНС-а у Гроцкој, Буквић каже за све је крив Глишић (АУДИО)

од admin
0 коментар

Наиме, како је речено на Месном одбору СНС-а Гроцка, народ је највише незадоваљан чињеницом да у самој Гроцкој ништа није урађено, док су у другим крајевима бар урађени атарски путеви. Један од присутних је навео да преко 90 породица у његовом крају неће више гласати за СНС, јер немају више поверења у ту странку, с обзиром да их годинама уназад лажу разним обећањима. Највећи проблем, према његовим речима, што ниједан камен није постављен на пут у Гаврану који повезује чак 2 000 хектара земље.

Присутни су били разочарани и листом за одборнике, међутим председавајући Буквић је без навођења на којем су редном броју навео да ова листа СНС-а има чак пет одборника и наглас је прочитао имена људи из Гроцке који се налазе на листи. Међутим, одборник Мирослав Вујић је исправио Буквића наглашивши да то нису имена одборника већ имена кандидата за одборника, а да они тек треба да прођу, ако уопште и прођу због позиционирања на листи.

Највећу полемику унела је госпођа која се побунила зашто се Оливера Огњановић на листи за народне посланике нашла на тако ниској позицији (196 месту), а Горан Пекарски изнад ње. Како је саопштила, они се осећају превареним и неће више да верују обећањима странке. Један од присутних је навео и да су се на прошлим изборима бранили од Пекарског пиштољима и да није јасно како је он сада на листи.

Миленко Буквић је на сва излагања навео да су они у праву и да ако се неко борио против Пекарског, то је он и то у 10 пута већој мери. Није ни њему логична листа, али да је за њу крив искључиво Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС-а.

Што се тиче Оливере Огњановић, како је навео Буквић, пронаћи ће јој неко адекватно запослење у граду након избора уколико не прође као народни посланик.

На овом састанку наведено је и да се на листи СНС-а једноставно налазе неки људи, као што је кошаркаш Иван Паунић из Гроцке који су на листи чисто про форме, и да од странке не желе ништа.

Поред Пекарског, на удару се од исте госпође пронашла и Невена Шарић, повереник за омладину на територији ГО Гроцка. Изречено је доста тога против Невене Шарић, а највише се апсотрофирало да од ње стижу некакве претње као и да она по годинама не може да буде омладинац.

Присутни су се запитали и зашто их Алекдандар Вучић заобилази, односно зашто не долази у Гроцку иако је, како наводе, након афере обећао да ће доћи. Ако треба, како су истакли окупљени, послаће ауто по њега да се не мучи да у Гроцку долази аутобусом.

Синоћни састанак је протекао тако што су се чланови СНС-а се борили једни против других. Опозиција грочанском делу напредњака евидентно није ни потребна, када имају овакву неслогу у својим редовима.

Послушајте део јучерашње расправе на Месном одбору СНС-а у Гроцкој.

 

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић,

Насловна фотографија: Миленко Буквић, архива

Можда ти се свиди

Оставите коментар