Почетна » Јовановић: Најава нових избора је последица постизборног политичког мамурлука

Јовановић: Најава нових избора је последица постизборног политичког мамурлука

од Други Пишу
0 коментар

Генерални секретар Народне странке Стефан Јовановић изјавио је данас да је најава председника СНС-а Александра Вучића да би у Београду могли да буду одржани нови избори „последица постизборног политичког мамурлука и договора двојице ага мимо институција које су морале да одлучују о томе“.

„Не могу се двојица ага, председници две политичке странке, договорити како ће држава да изгледа, јер то онда није држава. Не могу они да се договарају шта је изборна воља грађана. Велики број грађана у Београду је гласао против градске власти и они не желе да се њихова воља прокоцка“, рекао је Јовановић телевизији Јуроњуз Србија (Еуронеwс).

„Сваки избори су добри за опозицију, нарочито у Београду где велики број грађана гласа против СНС-а, али ми као политичка странка не можемо да посматрамо само Београд. Није питање да ли је добро или не да буде нових избора, него је питање како је до тога дошло, јер се не могу аге о томе договарати“, додао је Јовановић.

Јовановић је навео да за сада постоји тек Вучићева најава нових избора и да је могуће да се „договоре нешто друго у међувремену“.

„Избори морају да буду расписани у складу са законом. Ако буду расписани у складу са законом, онда ћемо на њих изаћи“, рекао је Јовановић.

Јовановић је истакао да грађане не занимају односи међу опозиционим странкама и догађаји иза затворених врата, него их занима промена власти у Београду.

„Њих занима да се Београд води на другачији начин“, закључио је Јовановић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар