Почетна » За ЊЕГА се ШУШКА да ће бити нови председник НАПРЕДЊАКА у Гроцкој, поједини му дају подршку

За ЊЕГА се ШУШКА да ће бити нови председник НАПРЕДЊАКА у Гроцкој, поједини му дају подршку

од admin
0 коментар

И даље траје велика бура у редовима напредњака у Гроцкој око евентуалног избора новог председника Општинског одбора.

Подсетимо се, у трци за председника напредњака у Гроцкој, према истраживању Жиг Инфа, налази се више имена, о чему је Жиг Инфо писао пре пар дана- више о томе ОВДЕ.

Најидеалније решење за већину грочанских напредњака, према истом истраживању, био би Дејан Влашковић из Калуђерице познатији као власник више радњи и пекара (на насловној фотографији). Уместо Горана Пекарског, Катарине Ракиће или евентуално Стефана Дилберовића, за већину у грочанском одбору напредњака одговара Влачковић.

Рики Лугоњић: Дејан је одлично решење

Одборник напредњака у Гроцкој и естрадни уметник Рики Лугоњић је један од оних који кажу да је Влашковић добро решење за председника ОО СНС-а. Како каже Лугоњић, Влачковић је помогао увек, и кад је било тешко и кад су били опозиција.

 

-О Влашковићу имам стварно позитивно мишљење. Он је самном лично био у ситуацијама кад је било тешко. Донирао је сендвиче, храну кад су Гроцке погодиле поплаве. Донирао је и одећу Црвеном крсту. Ја тврдим да је он изузетна личност за председника ОО СНС-а Гроцке, уколико дође до смене Симоновића. Дејан, ако није неком помогао, сигурно није одмогао, а био је са СНС-ом и када смо били у опозицији, изјавио је Лугоњић за Жиг Инфо.

Влашковић: Разговора и понуде није било

Дејан Влашковић који се као могући кандидат за будућег председника ОО СНС-а у Гроцкој, уколико до тога уопште дође каже да таквих разговора и понуда није било.

-Прочитао сам вашу објаву а начуо сам и неке приче. Имао сам и пуно позива од пријатеља. Очигледно је да су људи поново заинтересовани за стање у општини после ових немилих догађаја који су резултирали привођењем првог човека општине. Није ни на коме, појединачно или групно, на локалу, да одлучује ко би требало да дође на било које место а посебно на места за које одлучује ГрО СНС Београда или странка уопште. Наравно мислим на све што се тиче Општинског одбора. Мени је драго да неко у Општинском одбору о мени има лепо мишљење а не видим разлог да би требало бити другачије јер сам се увек трудио да будем коректан како према општинском одбору, тако и у сарадњи са општинским функционерима а за опште добро грађана. Било је ту и страначких и општинских акција које сам помагао и учествовао. Тако ће бити и у будуће без обзира шта се буде дешавало или ко да буде у страначким или општинским структурама. Ја живим на територији општине, ту ћу и остати и даћу све од себе да живот грађана буде увек све бољи и бољи. Међутим то су, колико сам схватио, неке од њихових идеја или жеља али конкретних ствари, разговора или понуде није било. О свему томе има ко да одлучи и последња реч је на странци. Шта год странка да одлучи то ћемо поштовати. Добро је да сте ме позвали да могу да кажем нешто јер, као што сам рекао, пуно позива и питања од пријатеља и самих грађана на улици је постављено. На овај начин бар може више људи одједном да добије одговор, изјавио је Влашковић за Жиг Инфо.

Иначе, Влашковић је кум Горана Пекарског бившег председника Скупштине ГО Гроцка, који је прешао у СНС 2017. године и народни је посланик.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар