Почетна » Мислили сте да је Мехо Омеровић после СКАНДАЛА У ФРИ ШОПУ нестао са сцене? Преварили сте се, нашао је НОВО ДРЖАВНО УХЛЕБЉЕЊЕ

Мислили сте да је Мехо Омеровић после СКАНДАЛА У ФРИ ШОПУ нестао са сцене? Преварили сте се, нашао је НОВО ДРЖАВНО УХЛЕБЉЕЊЕ

од admin
0 коментар

Мехо Омеровић, функционер СДПС и сада већ бивши посланик нашао је нови посао – саветник директора Агенције за безбедност саобраћаја.

Након што је поднео оставку на посланичко место у јуну ове године, због тога што је из „фри шопа“ на франкфуртском аеродрому изашао са неплаћеном робом, Омеровић је пронашао посао, поново при држави, само овог пута у једној од њених агенција. Он је ту информацију потрвдио за „Блиц“.

– Тачно је да сам у Агенцији где сам саветник директора за сарадњу са државним институцијама и локалним самоуправама. По закону, све локалне самоуправе морају да имају савете за безбедност у саобраћају, а ја ћу између осталог бити особа задужена за контакт са свима њима – рекао је Омеровић за „Блиц“.

Како је казао, у Агенцији је од скоро, и још није примио прву плату.

Омеровић је, иначе, ухваћен у крађи на франкфуртском аеродрому, где је из „фри шопа“ изнео кармин и парфем, након чега се правдао да је случајно изнео козметику јер је „добио пролив“ и морао хитно у тоалет. Осим тог, било је још неколико објашњења, али је епилог била његова оставка на посланичку функцију.

Међутим, он оставку није поднео у СДПС, странци Расима Љајића, где је високи функционер.

Л. Г.   Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар