Почетна » НАЈСМЕШНИЈЕ ПИСМО ЧИТАОЦА КОЈЕ ЋЕТЕ ПРОЧИТАТИ ОВЕ ГОДИНЕ Александар је на све начине покушао да се учлани у Левицу Србије, показало се да је то НЕМОГУЋА МИСИЈА

НАЈСМЕШНИЈЕ ПИСМО ЧИТАОЦА КОЈЕ ЋЕТЕ ПРОЧИТАТИ ОВЕ ГОДИНЕ Александар је на све начине покушао да се учлани у Левицу Србије, показало се да је то НЕМОГУЋА МИСИЈА

од admin
0 коментар

Одлазио до представништва, звао телефоном, пријављивао се преко мејла, преко Фејсбук странице и сајтова других странака које су у савезу са жељеном, али одговор никада није добио.

Господин Алексадар Хаџић је у својој жељи да приступи „Левици Србије“ отишао и корак даље: написао је писмо дневном листу „Данас“ са молбом да га са поменутом странком повежу како би постао њихов члан, јер су сви покушаји, а било их је шест, до сада били безуспешни. Писмо из данашњег штампаног издања дневног листа „Данас“ преносимо у целости:

„Уместо увода:

Уколико сам исправно схватио, по ауторима у Вашој рубрици „Дијалог“, у истој објављујете писма и статове Ваших читалаца. Овај захтев можете, а и не морате објавити, али Вас молим да ми помогнете да пробам да се учланим у странку „Левица Србије“.

Разрада:

По свом плану и програму, као и своје породице, успешно сам завршио школовање са крајњим резултатом који је валоризован звањем дипломирани инжењер машинства. Радно искуство сам стицао у разним фирмама приватног сектора, затим радио као пројектант у својој фирми и изашао из власништва у истој пре неколико дана. Штреберски (једино како ја и знам) сам прорачунао колико новаца и времена имам, до проналажења следећег посла, да посветим свом политичком деловању и направио план и програм за своје деловање. Да бих прескочио неколико степеника одлучио сам да моје деловање остварим у савезу са Левицом Србије.

Покушај 1:

Средином августа сам отишао до Косовске 8 да се учланим и тамо нема никога.

Покушај 2:

Средином августа сам звао на телефон 011/4079*** нико ми се није јавио.

Покушај 3:

Средином августа сам на интернет страници странке оставио поруку у којој сам наговестио да бих се ангажовао у политици и на који начин, али одговора нема.

Покушај 4:

Крајем августа сам на интернет страници попунио захтев за приступ странци, али нисам добио одговор.

Покушај 5:

Почетком септембра сам на интернет страници Народне странке попунио захтев за приступ, уз план да преко њих и Савеза за Србију дођем до Левице Србије, али ни овде нема одговора.

Покушај 6:

У уторак 18. септембра 2018. године, у вашем листу (дневни лист „Данас“, прим. ред.) сам прочитао извештај са скупа у Пожаревцу у којем своје ставове износи народна посланица Маринка Тепић. Преко сајта Народне скупштине Републике Србије написао сам молбу да ме посланица „споји“ са колегама. Случајно или не углавном на моју е-мејл адресу никако не долази линк на који би требало кликнути да се потврди порука послата посланици, па тако да нисам сигуран где је моја порука завршила.

Закључак:

Да ли постоји могућност да контактирате Левицу Србије и помогнете?

Поздрав,

Александар Хаџић“

Да бисмо утврдили о чему је заправо реч, позвали смо председника странке Борка Стефановића за коментар. Пре него што смо поставили питање, Стефановић је већ знао о чему је реч.

Borko Stefanović

– Знам зашто ме зовете. Господин је долазио у Косовску када смо имали неке радове у представништву странке, зато никога није било – објаснио је Стефановић и додао да је свакако најлакше приступити путем сајта Левице Србије.

– Од кад је формиран Савез за Србију, велики број људи је послало захтев за учлањење у странку, па једноставно нисмо стигли да свима пошаљемо повратни одговор – каже Стефановић.

Он је додао да је занимљиво да је једно такво писмо изашло у дневним новинама, као и да је другим новинама занимљиво да се о томе пише, али тврди да Хаџић нема разлога за бригу, те да он као и сви други који то желе могу да се учлане у странку.

Данас/Блиц , Н. Говоруша

Можда ти се свиди

Оставите коментар