Почетна » ШЕШЕЉ ОПЕТ ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ И ПРАВИ ЦИРКУС „Да се сјуримо с војском и полицијом и отерамо све Шиптаре“

ШЕШЕЉ ОПЕТ ЗВЕЦКА ОРУЖЈЕМ И ПРАВИ ЦИРКУС „Да се сјуримо с војском и полицијом и отерамо све Шиптаре“

од admin
0 коментар

Лидер СРС Војслав Шешељ забележио је данас нови испад, када је путем друштвених мрежа, по свом старом лошем обичају, зазвецкао оружјем и изнео свој „предлог“ за решавање питања Косова и Метохије.

– Да бисмо ослободили Косово и Метохију, морамо јаким војним и полицијским снагама да отерамо све Шиптаре који не признају српску државу. То не можемо кад је НАТО тамо – навео је Шешељ и додао:

– Док чекамо да НАТО оде и тамо се сјуримо, треба под чврстом српском контролом да задржимо бар део Косова.

Причу је даље проширио и на север Албаније који је, како је навео, „наша постојбина“ на којој је све „српско, и земља и камен“.

 

Шешељу је изгледа само то и остало, да на друштвеним мрежама напада умрле, како је урадио јуче изневши низ увреда на рачун Кофија Анана, преминулог некадашњег генералног секретара УН или да износи низ провокативних и бесмислених предлога, звецка оружјем и прети у празно.

Све што он ради заправо је обичан циркус, као што је то био случај и са, на пример, куповином куће у Хртковцима, селу у Војводини у коме је, по пресуди Хашког суда, починио злочине против човечности.

Ништа мањи циркус настао је и након монструозног твита његове страначке колегинице Вјерице Радете која је, попут свог шефа, за мету изабрана преминулу особу. Она је тада поводом смрти председнице Удружења „Мајке Сребренице“ Хатиџе Мехмедовић, којој су и синови и муж убијени у Сребреници, написала: „Ко ће је сахранити, муж или синови“.

Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар