Почетна » УПАД У ДВОРИШТЕ АКТИВИСТЕ СНС “Напали су ми супругу јер сам политички активан”

УПАД У ДВОРИШТЕ АКТИВИСТЕ СНС “Напали су ми супругу јер сам политички активан”

од admin
0 коментар

Двојица маскираних мушкараца упала су у суботу увече у двориште породичне куће активисте СНС у Шапцу Младена Чолића и претили његовој супрузи и деци.

Нада Чолић прича да су на њу насрнула двојица мушкараца док је склапала дечја колица у дворишту. Нападачи су прескочили ограду, а онда је кренула агонија.

– Нисам успела ни да се осврнем, а већ су руке једног од њих биле на мојим очима. Други ме је ухватио за руке и држао. Онда је један од њих тихим тоном рекао: „Скрени мужу пажњу да политички не прича пуно ако мислиш да ти и деца будете добро“ – прича Нада.

Супруга активисте СНС тврди да би могла препознати тихе гласове који су јој упутили претње.

– Рекли су ми још да будем мирна, да не правим сцене и да полако уђем у кућу – присећа се.

Није успела да види лица јер је напољу био мрак. Како наводи, око ње је све било црно, а страх је био толики да није успела ни реч да каже.

– Знам само да их је било двојица. Нисам смела да се осврћем. Само сам размишљала да уђем у кућу где су у том тренутку била моја деца – прича.

Убрзо је дошао и супруг који је претње довео у везу са својим политичким активизом у СНС.

– Недавно сам направио групу на Фејсбуку, желећи да народ зна шта се догађа у Шапцу. Тамо је велики број људи коментарисао истину за коју сам желео да се зна. Лакше би ми било да су насрнули на мене, мушкарца, а не на жену. Ово што се десило прешло је све границе људскости. Веома сам узнемирен и забринут за породицу – прича Младен.

Полиција је излазила на терен и ради на расветљивању овог случаја.

Овај догађај изазвао је ново препуцавање саопштењима политичких противника, странке Заједно за Србију која предводи власт у Шапцу и СНС, који је у том граду у опозицији.

– СНС Градски одбор Шабац и убудуће ће чинити све да би грађани овога града били сигурни и безбедни. Градоначелник Шапца Небојша Зеленовић и његови „сарадници“ са фантомкама преко лица, који прескачу ограде и скачу на нејаке, нису уплашили нашег активисту Младена Чолића и његову породицу, па сигурно неће ни државу Србију ни њене институције у намери да се обрачунају са криминалцима који су умислили да им припада један град и да овде могу да раде шта им је воља – наводи се у саопштењу напредњака.

Из супростављеног табора одговарају:

– Заједно за Србију осуђује, као и увек, свако кршење људских, грађанских и политичких права грађанки и грађана. Никада у историји политичког деловања странка и њени функционери нису предузели нити наложили било какав напад усмерен против људског интегритета политичких противника. Свако добронамеран у Србији то зна. Са потпуном људском и политичком одговорношћу тврдимо да странка нема никакве непосредне нити посредне везе са оним што се догодило у домаћинству функционера шабачких напредњака у суботу увече – истакнуто је у саопштењу странке Заједно за Србију.

М. Ц. Г.    Блиц

Можда ти се свиди

Оставите коментар