Почетна » АТЕНТАТ НА ПОСЛАНИКА ДВЕРИ? Срђан Ного имао удес, тврди: Сумњам да су ми чачкали по аутомобилу! (ФОТО)

АТЕНТАТ НА ПОСЛАНИКА ДВЕРИ? Срђан Ного имао удес, тврди: Сумњам да су ми чачкали по аутомобилу! (ФОТО)

од admin
0 коментар

Срђан Ного данас у Београду доживео је саобраћајну несрећу. Како овај функционер Двери тврди, њему је неко чачкао по аутмобилу!

Несрећа се, како даље каже, догодила кад након што су одвијене споне на поменутом возилу.

– На углу Кнеза Милоша и Бирчанинове је ауто сам скренуо у леву страку и изазвао судар са још четири аутомобила.

– Нисам могао да исконтролишем возило, само сам изгубио контролу над воланом. Осовина левог точка је отпала, дао сам исказ полицији и затражио вештачење возила, јер сумњам да ми је неко нешто чачкао око возила, кад се узме у обзир посао који радим.

– Имам основе да сумњам јер ми је пре неколико дана на ауту исечена гума. Возио сам најнормалније, гума је после пар метара пукла. Не могу да тврдим да ми је неко наместио, али понављам – имам индиције да сумњам, сада је на полицији да ради свој посао.

Како је Срђан рекао за наш портал, он се тренутно налази на Ургентном центру, где је збринут због последица удеса:

– Имам ишчашење рамена и лакпше повреде, хвала Богу, па је удес био лакши јер смо се сви као учесници саобраћаја у том тренутку кретали спорије.

Овим поводом огласио се о покрет Двери:

– Српски покрет Двери изражава основану сумњу да је на возилу којим је управљао Ного, извршено намерно оштећење управљачког механизма.С обзиром да је Ного у претходним данима и искључен са седнице Народне скупштине због изношења чињеница о спрези организованог криминала и врха власти, као и због све видљивије нервозе Вучићевог режима када је Ного износио доказе о корупцији на највишем државном нивоу, изражавамо забринутост за живот народног посланика Двери и његове породице и тражимо од надлежних органа да хитно изврше увиђај и утврде чињенице да ли су наше сумње оправдане.

Поручујемо режиму, уколико се установи било каква криминална умешаност у овај случај, да им ово неће проћи и да неће зауставити нити заплашити Двери у откривању истине и смењивању ове бахате и криминалне власти, која је упропастила Србију као ни једна у последњих 27 година вишестраначја.

 

(Espreso.rs)

Можда ти се свиди

Оставите коментар