Почетна » РАДИКАЛНО БОЉЕ У Гроцкој радикали славе, други настављају кампању

РАДИКАЛНО БОЉЕ У Гроцкој радикали славе, други настављају кампању

од admin
0 коментар

Оно што је пре само два месеца писао Жиг Инфо,  да одборничка група радикала у СГО Гроцка неће више постојати, се и остварило.

Подсетимо се, Ненад Панић, председник ОО СРС-а Гроцка рада је изјавио да су одборници ове странке одавно завршили са њим.

-Већ сви мисле да су одборници радикала прешли у табор напредњака, тако да што се тиче ваше информације да ће на некој од наредних седница напустити одборничку групу, није толико битно. И овако су постали неупотребљиви. То на рејтинг странке не утиче пуно, изјавио је тада Панић за Жиг Инфо.

Крајем септембра ове године, Општински одбор Гроцка одржао је састанак са председником градског одбора Миљаном Дамјановићем, кандидатом за градоначелника Београда и потпредседником ГО Мирославом Божићем у оквиру кампање за предстојеће изборе за Скупштину града Београда. На том састанку није било ни једног одборника радикала ГО Гроцка а према изложеним фотографијама на овој седници је било и присталица других странака.

Одборници радикала у Гроцкој, према нашим сазнањима, сви су већ одавно врбовани од стране напредњака. То се може приметити и по фотографијама објављеним на друштвеним мрежама, где се додељују разне захвалнице или се пак дојучерашњи противници интезивно друже и славе.

Наијинтересантније је недавно одржано славље код бившег радикала из Ритопека, који је оптуживао садашње руководство Општинског одбора са све одборницима о разноразним малверзацијама. Буктао је прави рат тада  на друштвеним мрежама а коришћене су оптужбе и изрази који су познати у радикалском изражавању. Том дружењу, присуствовао је бар један одборник радикала из Гроцке. Разлог за славље је заиста чудан. Славила се некаква победа над садашњим одбором радикала у Гроцкој. Јер, остало се без одборника у Гроцкој и сматра се да је председник ОО СРС-а побеђен. Славље су пратиле четничке песме.

Званично, ОО СРС-а у Гроцкој то не занима. Они, како кажу, настављају кампању за победничку кампању за предстојеће изборе за Скупштину града Београда.

 

За Жиг Инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар