Почетна » Пинкова певаљка из СНС: Не можете му ништа, имамо имунитет

Пинкова певаљка из СНС: Не можете му ништа, имамо имунитет

од admin
0 коментар

 

Наиме, она је јуче зарад одбране посланика и Вучићевог гласноговорника Марка Атлагића, који свој посланички мандат у скупштини злоупотребљава из дана у дан вређајући неистомишљенике СНС и Вучића, ушла у клинч и са маркетиншким стручњаком и главним браниоцем СНС Небојшом Крстићем.

Данас је, пак, одлучила да „очита лекцију“ водитељу Игору Бракусу. Бивша секретарица Зорана Бабића, опет је стала у одбрану младог страначког колеге, посланика Милоша Терзића, који користи први мандат у Скупштини, а да би се доказао свом шефу и партијским моћницима, Тању Фајон, председницу Делегације Европског парламента за односе са Србијом назвао је „пропалом словеначком политичарком“.

 

На овај бахат потез осврнуо се Бракус, изневши Терзићев коментар о Тањи Фајон уз опаску да би га тужио за увреду.

Наравно, Пинкова певачица одлучила је да демонстрира напредњачку бахатост и „шта се све може уколико си посланик“, односно да ти због посланичког имунитета нико ништа не може. Међутим, Јовичић је тотално промашила тему, али и показала да Српска напредна странка управо пропагира демонстрирање силе.

– Нека пренесе неко овом генију Бракусу, да народни посланик има посланички имунитет и самим тим не може нико да га тужи за оно што изговори за говорницом. Може евентуално да проба у Врховном суду Луксембурга… Можда приме предмет – написала је Јовичић.

Да није тужно, било би смешно!

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар