Почетна » СВАЂА У ВЛАДИ! Покрет социјалиста: Зорана део хајке, није јој место у влади

СВАЂА У ВЛАДИ! Покрет социјалиста: Зорана део хајке, није јој место у влади

од admin
0 коментар

Покрет социјалиста поводом изјаве потпредседнице Владе Зоране Михајловић

КАО и увек кад мисли да ће добити наклоност медија и странаца са којима слави славе, потпредседница Владе ће се придружити њиховој хајци. Још једном ће Зорана Михајловић доказати да је спремна на све, само да нико ништа не пита ни о њој, ни о њеним становима, употреби владиних картица, скупоценом вешу, луксузним одморима на Сардинији. Једном ће напасти патријарха, други пут кинеске инвеститоре, а увек се обрушити на Русе и кад год може на нас и нашег председника.

Ово се наводи у саопштењу Покрета социјалиста, које је потписала посланица те странке Ана Караџић, а поводом изјаве Зоране Михајловић, потпредседнице Владе Србије. Михајловићева је за КРИК изјавила да „медији имају право да трагају за одговорима који су од интереса за јавност“ и да надлежни органи, ако је потребно, поново испитају „случај Вулин“.

Покрет социјалиста саопштава да је „недопустиво да је Михајловићева била једини потпредседник у Влади Србије, који је гласао да прихватимо резолуцију по којој су Срби геноцидан народ, и криви за геноцид у Сребреници“:

– Недопустиво је било и тада и сада што је Михајловићева остала у Влади Србије, а мисли да су Срби геноцидан народ. Ако је неко и сумњао одакле и зашто долазе лажи и напади на Александра Вулина, сад више нема сумње.

У ПС истичу да подржавају сваку истрагу која ће довести до пуне истине, док „потпредседница Владе Зорана Михајловић подржава само КРИК“.

ИЗВОР: ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар