Почетна » Посланик СНС: У Влади седе људи чија дедовина није у Србији

Посланик СНС: У Влади седе људи чија дедовина није у Србији

од admin
0 коментар

 Он каже да шајакчу нису из Србије отерали силни и моћни, па неће ни Рио Тинто, упркос чињеници да је Рио Тинто у финансијском смислу јачи од наше државе.
“Споразуми са Рио Тинтом се морају раскинути. Свака сумња да Закон о експропријацији има везе са Рио Тинтом мора се отклонити. И грађани морају да отерају Драгана Ђиласа са протеста, зато што је промовисао Рио Тинто у свом интервјуу листу Недељник. Ако се протести не дистанцирају од Ђиласа, онда протести немају везе са заштитом животне средине и са борбом против пословања компаније Рио Тинто на територији Србије”, закључује Југовић.
Напредњак Југовић последњих месеци не престаје да изненађује српску јавност због изјава које су у супротности са ставовима већине функционера Српске напредне странке. Прво се јавно успротивио због Закона о водама, потом је подржао двојицу инспектора из случаја Јовањица, позвао је и одборнике СНС из Лознице да поднесу оставке због неодговорног понашања у вези доласка Рио Тинта, да би напослетку на Фејсбуку поделио подршку Новака Ђоковића протестима у Србији, уз коментар “браво”.

М. Р. М.   Данас

Можда ти се свиди

Оставите коментар