Почетна » Почело саслушање Маринике Тепић у Јагодини о Палми (ВИДЕО)

Почело саслушање Маринике Тепић у Јагодини о Палми (ВИДЕО)

од admin
0 коментар

 

Испред полицијске управе окупио се велики број грађана. У највећем броју, реч је о људима који су дошли да подрже Маринику Тепић.
Дочекана је аплаузом након чега се захвалила свима који су дошли да је подрже.

Пошто је Тепић ушла у зграду СУП-а, све жене из масе су стале испред станице. Како јевља репортер Нова.рс са лица места, у једном тренутку међу окупљене грађане ушла су кола марице. Полиција је затим тражила од окупљених да се склоне. Ипак, након краће расправе, полиција је отишла.

Како су најавили, у Јагодини као подршка су и представници покрета Не давимо Београд.

Они су разапели транспаренте на којима пише “ Пријави анонимно“ са бројем телефона организације Астра. Ту су и њен страначки колега Драган Ђилас, затим лидер Покрета за преоктрет Јанко Веселиновић, Драгана Ракић из Демократске странке, активисткиња Аида Ћоровић…

 

Подсетимо, Тепић је објавила видео сведочење бившег запосленог у хотелу у Кончареву. Он је тврдио да су у њему најчешће организоване журке на којима су подвођене жене и малолетнице.

Тепић је неколико дана касније, гостујући на телевизији Н1, потврдила да постоји још сведока подвођења девојчица и жена у Јагодини и да су спремни да се одазову позиву тужилаштва. Она је у програму прочитала део сведочења још једне особа, која је, како тврди, присуствовала журакама које је уприличио Марковић.

Нови сведок је објаснио како све функционише.

 

Он је навео да је реч о устаљеној шеми по којој се жене и девојчице наводе на сексуалне односе, а описао је и сам изглед једне „љубичасте собе“, где девојке долазе.

Повод су, како је навео, увек прославе, које се, према речима оних који тврде да су присуствовали журкама које је организовао посланик и први човек Јагодине Драган Марковић Палма, најчешће претварају у нешто што прелази све границе закона и укуса.

Војислав Милованчевић   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар