Почетна » Тепић: Шта ће Брнабићкина партнерка на броду нарко-дилера?

Тепић: Шта ће Брнабићкина партнерка на броду нарко-дилера?

од admin
0 коментар

 “Екипа се проводи на Јовањица броду око 15.30 у пратњи Жандармерије са дугим цевима! На броду који им је поклонио државни нарко-дилер! Као каста и преторијанци, бахато поред породица с децом…да их посматрају са обале. Сведоци кажу на броду су препознали партнерку Ане Брнабић”, написала је Тепић на Твитеру.

 

У изјави за Нова.рс Тепић објашњава да је реч о броду који је био у власништву Предрага Колувије.

“То је тај брод, немам никакве сумње. Имам фотографије од 3. новембра и лако је доказати да је то један те исти брод. То је Колувија купио и поклонио БИА. Да ствар буде гора, ову журку је обезбеђивала јединица жандармерије, која је са дугим цевима пловила упоредо са њима”, наводи Тепић.

Како каже, вест о овоме, као и приложене фотографије добила је од очевидаца – људи који су са својим породицама проводили поподне на Дунаву, у близини Калемегдана.

“Људи су били згрожени. Замислите мирна субота поподне и одједном долази каста преторијанаца наоружаних до зуба, која чува неку журку, на броду наркодилера и на том броду је, како су ми рекли људи са лица места, била партнерка премијерке Србије. Људи су им скандирали, довикивали, викали, али они наравно нису реаговали”, наводи Тепић за Нова.рс.

Јелена Јеловац   Нова

Можда ти се свиди

Оставите коментар