Почетна » Алексић: Криминал у БИА и полицији под заштитом врха власти

Алексић: Криминал у БИА и полицији под заштитом врха власти

од admin
0 коментар

 

„Нити су саслушани нити је против њих покренут било какав поступак. Режим председника Србије Александра Вучића генерише криминал, формирао је и контролише криминалне кланове и производњу дроге. Многима у безбедносним службама криминалци су узор и они маштају да буду криминалци“, рекао је Алексић за канал Славија инфо.

Алексић је навео да је Шкеров задатак био координација са припадницима безбедносних служби умешаних у производњу марихуане на „Јовањици“, који су њеном власнику Предрагу Колувији пружали заштиту и обезбеђивали информације, проверавали његове раднике, били део логистике и транспорта марихуане.

„Регистарске таблице Управе криминалистичке полиције (УКП) су стављане на Колувијина возила док су транспортовали дрогу да их нико не би заустављао. Нико за то још није одговарао, а Колувију испред СНС-а заступа адвокат и посланик у Скупштини Србије Владимир Ђукановић. Цела држава је стала у одбрану криминалне групе произвођача дроге Предрага Колувије“, рекао је Аексић.

Алексић је рекао да је Недељковић дочекивао Беливука у Краљеву, возио га службеним аутомобилом на Копаоник, виђао се са њим…

„Да ли му је то био службени задатак или је волео да се дружи са Вељом Невољом“, упитао је Алексић.

Алексић је поставио питање и „зашто не ухапсе Небојшу Стефановића, Дијану Хркаловић и Славишу Кокезу“.

„Ако држава има институције, има тужилаштво, полицију, шта они раде? Да ли је Дијана Хркаловић организовала неовлашћено прислушкивање председника Србије Александра Вучића? Зашто је не ухапсе ако је тако како сами тврде? Не смеју, јер може у неком судском поступку може да каже све што зна да би себе заштитила, а то што би могла да каже се неће допасти породици Вучић“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да Вучић „не сме никога да пусти низ воду“, јер знају много о њему.

„Сви су окрвавили руке и сада свако свакога држи, нико не сме ништа да каже и једино пресуђивање је кроз таблоиде, то је ’сигурица’ – Ало, Информер… Пиши о Дијани, Кокези, Стефановићу… Таблоиди суде и пресуђују, а институције ћуте“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да је министар унутрашњих послова Александар Вулин „срамота и доказ посрнућа Србије“.

„Да је памети и да имамо државу, Вулин не би могао да буде министар нити било шта у држави. Скандал је да је министар унутрашњих послова човек који се дружио са највећим произвођачем марихуане у Европи Предрагом Колувијом, власником ’Јовањице’. То не може да се догоди ни у једној уређеној држави“, рекао је Алексић.

„Вулин је служио војску док је био министар одбране, а данас сам себи додељује чин пуковника полиције, што доста говори о његовом менталном склопу“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар