Почетна » Алексић: Кривична пријава и тужбе против Ђукановића и Колувије због лажи о државном удару

Алексић: Кривична пријава и тужбе против Ђукановића и Колувије због лажи о државном удару

од admin
0 коментар

 

„Данима присуствујемо до сада невиђеном чуду да се емитују специјалне емисије на режимским телевизијама у којима Колувија и Ђукановић окружени иконама лажу и изврћу истину како би оптуженог за производњу дроге представили као свеца, патриоту и народног хероја, а оне који су открили и ухапсили криминалну групу сатанизовали и оптужили за државни удар“, рекао је Алексић.

„Да у Србији постоје институције макар и у траговима, Ђукановић би морао да буде ухапшен после јучерашње емисије, а Колувија враћен у затвор“, додао је Алексић.

Алексић је навео да су Ђукановић и Колувија изрекли „очигледне и лако проверљиве лажи и бемислице“, попут оних да је „Алексићу сметало што се Колувија бори против НАТО-а из Италије“ и да „полицајац из Трстеника Алексићев друг из одељења“.

„Владимир Ђукановић је прекршио све адвокатске кодексе тако што је у улози водитеља уживо преносио Колувијину одбрану. Ђукановић, који тврди да је адвокат а не политичар, требало би да зна да обавља политичку функцију председника скупштинског одбора за правосуђе, на основу које је члан Високог савета судства и Државног већа тужилаца, што му даје могућност да оцењује рад судија“, рекао је Ђукановић.

„Шта, међутим, и очекивати од људи који деле идеологију и кревет са Војиславом Шешељем, који је спавао код Колувије, осим да покушају да оптуженог шефа криминалне групе прикажу као узорног грађанина“, навео је Алексић.

Алексић је додао да је „упирање из све снаге режимских гласноговорника, таблоида и телевизија да Колувију представе као поштењачину“ још једна јасна потврда спреге криминала и државе у производњи марихуане на имању „Јовањица“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар