Почетна » Алексић: Народна странка покренула акцију „Спречимо издају, спасимо Србију“

Алексић: Народна странка покренула акцију „Спречимо издају, спасимо Србију“

од Други Пишу
0 коментар

Шеф посланичке групе Народне странке Мирослав Алексић изјавио је данас у Чачку да је та странка широм Србије покренула акцију „Спречимо издају, спасимо Србију“ чији је циљ спречавање власти Александра Вучића да „прода Косово и Метохију и наше грађане који тамо живе“ и тако се трајно одрекне дела територије Србије „само зарад пуког опстанка на власти“.

„На делу је нова превара грађана Србије у извођењу Александра Вучића, који ствара ’Народни покрет за државу’ са идејом да покуша да се опере од своје Српске напредне странке, чији су функционери огрезли у криминалу, корупцији и бахатости, а истовремено прикрије договорену предају Косова и Метохије“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да би грађани требало да буду свесни да „Србијом влада највећи преварант у историји који ради све супротно од онога што јавно говори“.

„Народна странка ће у наредном периоду широм Србије разговарати са грађанима и учинићемо све да се спречи продаја Косова и Метохије и да се сачува Србија“, рекао је Алексић.

„Неопходно је и да што пре буду расписани ванредни избори на свим нивоима, јер није прошло ни годину дана од парламентарних и председничких избора, а многи значајни чиниоци на политичкој сцени раде све супротно од онога што су говорили у кампањи“, навео је Алексић.

Алексић је прецизирао да они који су били „љути ривали Вучићу сада напрасно спуштају тензије и у режимским медијима их називају ’господом’“, а они који су се клели на Уставу Србије и Мирослављевом јеванђељу да ће сачувати територијални интегритет Србије сада раде све супротно тој заклетви.

„Неопходно је да на изборима изађемо пред народ, јер је Србија у великој кризи и на прагу историјске катастрофе“, закључио је Алексић.

Посланици и функционери Народне странке данас у градовима и општинама широм Србије разговарали су са грађанима у оквиру акције „Спречимо издају, спасимо Србију“

Можда ти се свиди

Оставите коментар