Почетна » Алексић: Променићемо власт ако сви изађемо на изборе

Алексић: Променићемо власт ако сви изађемо на изборе

од Жиг Инфо
0 коментар

Потпредседник Народне странке и трећи на листи Уједињени за победу Србије Мирослав Алексић изјавио је данас да је могућа победа на изборима и грађане да у недељу, 3. априла, изађу на биралишта и гласају за ту листу, јер је за промену власти важан сваки глас.

„Идемо на победу и мислим да је победа могућа ако грађани масовно изађу на изборе. Опозиција ће на овим изборима озбиљно пореметити власт и сигуран сам да ће опозиција имати 100 посланика у Скупштини Србије, а да власт неће имати апсолутну већину. Мислим да имамо и велике шансе да формирамо власт у Београду, а ако дође до другог круга председничких избора, онда је све могуће“, рекао је Алексић за Неwсмаx Адриа.

Алексић је истакао да је у кампањи посетио више од 100 места широм Србије и да је „главни утисак да се Србија буди и истина проналази пут“.

„Грађанима је доста претњи и уцена и власти која их је понижавала претходних десет година и претворила их у сигурне гласове, и због тога ће казнити власт“, рекао је Алексић.

Алексић је најавио да ће велики завршни митинг опозиције бити одржан у Београду у четвртак, 31. марта, на Тргу Николе Пашића.

„Људи са наше листе се не крију иза лекара, глумаца и стартап предузетника, који су на билбордима СНС-а. Ми смо својим именима и презименима стали пред Србије и понудили им бољу, демократску и богатију Србију“, рекао је Алексић.

„Србија заслужује да се после 3. априла и промене власти успостави систем у којем нико неће бити изнад закона, него ће сви одговарати по закону“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар