Почетна » Алексић: У Београду ће дан после избора сванути слободно јутро

Алексић: У Београду ће дан после избора сванути слободно јутро

од Жиг Инфо
0 коментар

Потпредседник Народне странке Мирослав Алексић и трећи на листи Уједињени за победу Србије изјавио је данас да ће у Београду дан после избора 3. априла „сванути слободно јутро“ и позвао све грађане Србије да изађу на изборе како би и цела Србија била „ослобођена“.

„Верујем да ће људи схватити колико је њихов глас значајан“, рекао је Алексић телевизији Нова С.

Алексић је истакао да су „сви аргументи на страни опозиције“ и да власт више нема ниједан аргумент, и додао да „истина проналази пут“.

„Све што власт говори се лако побија и грађани широм Србије после неколико минута разговора са нама схватају да их власт лаже и обмањује десет година“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да „режим покушава лажима да задржи гласаче“ и да је СНС-у потпуно јасно да популарност те странке пада, па чини све да задржи своје гласаче, пошто више не може да добије ниједан нови глас.

„Да власт има аргументе, учествовали би са нама у неком нормалном дуелу, а да то није ’Реч на реч’ на РТС-у, и председник СНС-а Александар Вучић би имао храбрости да изађе на дуел“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да неће гостовати на телевизији Пинк јер је то „тровачница чији је задатак ментална ретардација народа“, којој би требало одузети националну фреквенцију јер крши закон.

„РТС, којег плаћају сви грађани, искључиво промовише власт и једну страну и не обавештава објективно грађане, што му је законска обавеза“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да је власт криминализована и огрезла у корупцију, која никада није била већа.

„Јуче је на седници Савета за националну безбедност Милан Радоичић седео поред председника Србије Александра Вучића, председнице Владе Србије Ане Брнабић и директора БИА Братислава Гашића. Радоичић је оптужен да је умешан у убиство Оливера Ивановића и за њим је била расписана потерница, на листи је америчких санкција. Каква смо ми то држава, а да не помињемо Дарка Шарића, власника ’Јовањице’ Предрага Колувију…“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да је Вучић „уцењен криминалом о којем странци све знају“, а странцима је најлакше да разговарају са уцењеним човеком.

„Вучић, пошто је уцењен, не може да доноси одлуке у корист државе и народа него мора да спасава самог себе“, рекао је Алексић.

„Вучић је повукао српске државне органе са Косова и Метохије и сада косовски Срби неће моћи да гласају на изборима 3. априла. Србија је имала суверену власт на северу Косова и Метохије док ова власт није потписала бриселске споразуме. Имали смо полицију, судство, образовање, сва обележја државе, а сада тога нема“, навео је Алексић.

Алексић је подсетио да су косовски Срби 2014. године „први пут натерани“ да по законима самопроглашеног Косова изађу на изборе и гласају.

„То је био тренутак у којем је Вучић признао Косово“, закључио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар