Почетна » Алексић у Бујановцу: Гарантујемо значајну новчану подршку људима са Југа Србије

Алексић у Бујановцу: Гарантујемо значајну новчану подршку људима са Југа Србије

од admin
0 коментар

 

„Овај део Србије има огроман стратешки значај и зато ћемо људима кроз посебне програме пружити значајну новчану подршку пре свега за пољопривредну производњу, али и за друге предузетничке активности, како би могли да остану на својим имањима“, рекао је Алексић у разговору са Бујановчанима.

Алексић је истакао да се све „лажи и празна обећања режима у последњих 10 година најбоље се виде на југу Србије и посебно у Пчињском округу“.

„Вучићев режим је заборавио да грађани Србије живе и у Бујановцу и у Трговишту и у Владичином Хану, иако би ти људи због територије на којој живе требало да имају највећу подршку државе да остану на својим имањима и у својим породичним кућама“, рекао је Алексић.

„’Гумопластика’, једина фабрика у Бујановцу која је радила до пре неколико година, успешно је угашена од стране режима СНС-а и у њој сада раде три радника, а преко пута фабрике месецима се из канализације изливају фекалије у извориште са којег би људи требало да пију пијаћу воду“, додао је Алексић.

Алексић је навео да грађани Пчињског округа „поручују Вучићу да не замајава људе са лажима о просечној плати од 600 евра, јер у том крају нико не прима више од минималне зараде, а велики број и мање од ’минималца’“.

Можда ти се свиди

Оставите коментар