Почетна » Алексић у Нишу: Извршитељи више неће моћи да одузимају станове

Алексић у Нишу: Извршитељи више неће моћи да одузимају станове

од admin
0 коментар
mikinis1

 

„Апсолутно нико не сме остати без крова над главом због извршитеља. То гарантујемо. Ниш је град који је добио највише празних обећања од власти у претходних 10 година, али су Нишлије од свега добиле једног од најчувенијих извршитеља, које је режим створио да малтретирају грађане, одузимају им куће и станове, да самохране мајке избацују на улицу због дуга за струју, прете и спроводе силу, а жмуре кад дугују криминалци“, рекао је Алексић на предизборној конвенцији одржаној у Народном позоришту у Нишу.

Алексић је истакао да су неки од извршитеља у Нишу „за само две године зарадили милионе евра, а месечне зараде им се крећу и до 36.000 евра“.

„Некадашњи премијер, а садашњи председник Александар Вучић одржавао је седнице владе у Нишу, обећавао куле и градове, путеве, плате од 1.000 евра, послове, брзе пруге… Од свега тога Нишлије су добиле извршитеље који им деру кожу с леђа“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да грађани Србије на изборима могу да зауставе даље разарање и пропадање Србије које пуних 10 година спроводи режим председника Србије и СНС-а Александра Вучића.

„Ја вам гарантујем да ми можемо да променимо Србију из корена и сигуран сам да ће грађани Србије на изборима уместо Вучићеве мафије изабрати праву Србију у којој желе да живе“, рекао је Алексић.

Алексић је истакао да се „не сме ћутати на приватизацију Србије од стране групе људи на власти који су организовани по принципу криминалне групе и краду наше реке, шуме, пољопривредно земљиште и трују нам ваздух“.

„Годишње од нас украду милијарду евра само само на јавним набавкама, задужили су сваког грађанина Србије за нових 2.200 евра, док инфлација и пораст цена једу већ мале и недовољне плате и пензије“, рекао је Алексић.

Алексић је навео да је власт „за претходних 10 година створила мржњу, поделила Србију, а себи напунила џепове“.

„Зато ми морамо да ујединимо и помиримо Србију, што је предуслов за даљи развој, као и да успоставимо систем у којем ће једнака правила важити за сваког грађанина. Ми, који смо на листи ’Уједињени за победу Србије’, можемо то да урадимо“, рекао је Алексић.

„Зато 3. априла бирамо коју Србију желимо – да ли Србију у којој градоначелница Ниша Драгана Сотировски свом зету додељује социјални стан или Србију у којој социјалне станове добијају људи на ивици егзистенције и којима они и припадају“, додао је Алексић.

Алексић је упитао „да ли желимо Србију у којој нам се због афера ’Јовањица’, ’Крушик’, ’Телеком’, ’Савамала’… у лице смеју Вучић, Александар Вулин, Ана Брнабић, Владимир Ђукановић, Драган Ј. Вучићевић и Жељко Митровић, или Србију у којој ће се за такве криминалне и коруптивне радње одговарати и ићи у затвор“.

mikinis1

„Бирамо да ли желимо Србију у којој ће власт улагати у домаћу привреди и пољопривреду или Србију у којој ће бити субвенционисане стране компаније које загађују животну средину. Бирамо дали желимо Србију понижења или Србију достојанства“, рекао је Алексић.

Председник Градског одбора Народне странке и кандидат на листи „Уједињени за победу Србије“ Ђорђе Станковић рекао је да Ниш „већ читаву деценију воде намесници, људи који га мрзе“.

„Још га више мрзе они који их слушају и који га због личног интереса уништавају. Ми то нећемо дозволити. Ниш ће водити нова генерација“, закључио је Станковић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар