Почетна » Алексић: Вучић увелико у кампањи, а још нису договорени изборни услови

Алексић: Вучић увелико у кампањи, а још нису договорени изборни услови

од admin
0 коментар

 

„Избори су или фер и поштени или нису избори. То што опозиција прихвата да разговара са криминализованим режимом само показује добру вољу да након свега што је овај режим радио ипак седнемо за сто и пробамо да цивилизовано договоримо елементарне изборне услове. Гледајући ову функционерску кампању председника Србије Александра Вучића који о државном трошку односно трошку свих грађана обилази Србију, нисам сигуран да можемо направити договор“, рекао је Алексић у Јутарњем програму РТС-а.

Алексић је навео да је режим Александра Вучића „организовао највећу производњу марихуане у Европи на пољопривредном добру Јовањица, створио клан Вељка Беливука, порушио нечије куће у Савамали, пљачкао Телеком и Крушик, разорио институције“…

Алексић је објаснио да реваншизам за који се залаже Народна странка значи да ће „сви који су се огрешили о закон одговарати“ и да то подразумева лустрацију, Закон о пореклу имовине и одговорност.

„У складу са законима ће надлежне институције процесуирати све оне који су се на било који начин огрешили у професионлном обављању свог посла, а који су обављали државне функције. Заплениће се сва нелегално стечена имовина и новац који је извлачен из буџета“, поручио је Алексић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар