Почетна » Алексић: Вучићев пад почеће на следећим изборима, не могу нам више ништа

Алексић: Вучићев пад почеће на следећим изборима, не могу нам више ништа

од admin
0 коментар

 

„Од нас зависи колико ће брзо уследити и коначан пад. Не би требало стајати по страни и бојати се, јер ’може да буде свашта’. Шта да буде, шта више власт може да нам уради, једино још нису почели да нас вешају. Не могу нам више ништа. Њих је мање, а више је нас који смо против режима и то морамо да им покажемо и супротставимо се бандитима на власти“, рекао је Алексић на изборној скупштини Општинског одбора Народне странке Трстеник.

Алексић је истакао да Народна странка има 110 озбиљних и функционалних одбора широм Србије и да јача своју инфраструктуру, јер се „зло на власти не може победити само наступима на телевизији и твитовањем“, него јаком организацијом, озбиљним радом на терену и разговором са грађанима.

Потпредседник Народне странке је навео да „власт систематски спроводи план ретардације државе и становништва“ тако што истура „разне ђуке, кебаре, пиље и ристичевиће“, који су грађанима огадили политику и озбиљни људи беже од тог ријалити блата.

„Вучић распродајом националног богатства купује ћутање странаца на диктатуру коју спроводи у Србији и свима даје шта год му траже – руднике, аеродроме, спалионице отпада, градњу три пута скупљег метроа, дупло скупље ауто-путеве… Све. Он предаје свој народ странцима, а лаже да се бори за народ и Србију“, рекао је Алексић.

Алексић је додао да је Рио Тинто пројекат који „прети да покори Србију“, јер то није само питање Лознице, него и Ваљева, Косјерића, Пожеге, Рековца, Трстеника, Крушевца, Врања…

„У Србији постоји 20 локација на којима хоће да копају литијум. У Бору је катастрофа са рудником бакра, тамо не важе закони Србије, народ бежи из тог града“, рекао је Алексић.

Алексић је подсетио да Србија данас дугује 30 милијарди евра, и да је спољни дуг од доласка СНС-а на власт дуплиран са 15 милијарди на 30.

„Ближи се дан када ће бити упитно исплаћивање пензија. Грађани ће 30 евра које су добили вратити три пута више кроз поскупљења, акцизе, смањење плата и пензија. Власт ће до избора давати шаком и капом, а онда нам прети пропаст“, рекао је Алексић.

„Министарство пољопривреде, које води преварант Бранислав Недимовић, ове године први пут није расписало национални конкурс за подршку пољопривреди и руралном развоју, а није исплаћено ни 6.000 субвенција пољопривредницима. Дугују 30 милијарди динара нашим сељацима“, додао је Алексић.

Алексић је истакао да „никада нико није оволико пљачкао“ као што то чини власт СНС-а, и додао да је „Миленијум тим“ компанија која служи за извлачење из буџета милијарди народног новца, те да је та фирма купила Врањску Бању за 1,88 милиона евра, а онда од државе добила на поклон 10 милиона евра.

„То је Вучићева Србија, толико су бахати да више нема закона, владавине права, јавних набавки, тендера, полиције, судства… Е, зато ће да их сачека реваншизам. Одговараће сви који су прекршили закон и огрешили се о моралне регуле, а преварантским фирмама ће бити одузете све силне паре које су отеле из буџета. Народна странка гарантује да ће се то догодити“, река је Алексић.

„А за Вучићеву клику – Ану Брнабић, Синишу Малог, Недимовића и сличне – имамо посебан програм тако да никоме више неће пасти на памет да долазак на власт значи приватизацију државе“, закључио је Алексић.

За председника Општинског одобра Народне странке Трстеник изабран је Владан Миодраговић.

Можда ти се свиди

Оставите коментар