Почетна » Ана Брнабић коначно посетила грочански одбор напредњака

Ана Брнабић коначно посетила грочански одбор напредњака

од admin
0 коментар

 Тек након што је нови повереник почео да успоставља ред у грочанском табору напредњака, Ана Брнабић је коначно посетила и овај одбор, који се нашао међу последњима на листи. 

Да државни и партијски врх СНС није задовољан резултатима референдума у највећим градовима, а посебно у Београду, Новом Саду, Нишу, било је јасно и из изјаве Ане Брнабић коју је раније дала агенцији Бета.

„Председник (Србије Александар Вучић) није задовољан. Задовољан је што смо успели да изгурамо овако важну реформу али није задовољан резултатима“, изјавила је Ана Брнабић за агенцију Бета.

Брнабић, која је и повереница Српске напредне странке (СНС) за Београд, је рекла да је након објављивања података о излазности и првим резултатима гласања на референдуму, Вучић који је и председник СНС, „изашао из просторија странке уз речи ‘Ви сте паметни узмите сами па водите странку’“.

А резултати референдума на територији ГО Гроцка, били су и тема вечерашњег састанка. Према сазнањима Жиг инфа, највише незадовољства било је због учинка у Калуђерици. Пре него је састанак и почео, извори Жиг инфа су наводили да постоји могућност да се смени комплетно људство из овог места. Дошло је до расправе и на самом састанку , међутим донета је одлука да се за сада ништа неће мењати. што се тиче Калуђерице.

Наши извори још наводе да је највећи аргумент за опстанак „калуђерчана“ био тај да се годинама уназад у ово грочанско место готово ништа није улагало, а да је на такозваном југу општине лако радити кампању, с обзиром на састав становништва.

Да је тема састанка био управо „досадашњи рад“ грочанских напредњака, потврђено је из ОО СНС Гроцка.

-Данас 18.01.2022.године са почетком у 17 часова одржан је састанак Општинског одбора Српске напредне странке Гроцка, који је водила повереница Градског одбора Београд Ана Брнабић, са чланом Извршног и Главног одбора и повереником за ОО СНС Гроцка Александром Јокићем и чланом Главног одбора Драганом Пантелићем. Тема састанка је била анализа досадашњег рада, наводи се у саопштењу ОО СНС Гроцка.

 

Иначе, председник ГО Гроцка и члан Главног одбора СНС-а, Драган Пантелић крајем прошле године најавио је да ће половином јануара доћи до нових смена. Међутим, судећи по данашњем састанку напредњака, да ће се догодити те смене све мање је извесно.

 

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

Можда ти се свиди

Оставите коментар