Почетна » Анђелковић (Народна странка): Ирена Вујовић је незналица и марионета која клима главом

Анђелковић (Народна странка): Ирена Вујовић је незналица и марионета која клима главом

од admin
0 коментар

 

„Незнање избија из сваке научене фразе коју Ирена Вујовић изговори. Она понавља речи министара Бранислава Недимовића и Зоране Михајловић. Грађанима није потребан министар који понавља речи својих колега и убеђује их да су то аргументи, него неко ко је стручан и има политичку снагу да се избори за боље услове животне средине“, рекао је Анђелковић.

Анђелковић је истакао да Ирена Вујовић „нема ни снагу ни знање, нити било какав ауторитет да о било чему одлучује“.

„Ирена Вујовић је марионета погодна за климање главом“, рекао је Анђелковић, који је доктор биотехничких наука и асистент на Шумарском факултету Универзитета у Београду.

Анђелковић је додао да је стање животне средине видљиво сваком грађанину који отвори прозор или изађе на улицу.

„Данима гледамо ваздух који дишемо, реке су фекални колектори, инвеститори отимају изворе и потоке, а Ирена Вујовић се прави немушта“, рекао је Анђелковић.

„Док се у околини Лознице увелико откупљују куће и њиве зарад отварања рудника литијума, министарка чека студију да би сазнала хоће ли бити штетног утицаја на животну средину. Не пада јој на памет да погледа праксу других држава које су експлоатисале или сада експлоатишу литијум, и нада се референдуму који ће ’Недимовић организовати’, а гласове ће вероватно бројати заједно“, додао је Анђелковић.

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар