Почетна » Андрија Чупковић, повереник СНС-а Гроцка и Младеновац поседује пет станова, две куће, пословне просторе

Андрија Чупковић, повереник СНС-а Гроцка и Младеновац поседује пет станова, две куће, пословне просторе

Према званичним подацима Агенције за борбу против корупције

од Жељко Маторчевић
0 коментар

Грочански напредњаци од пре пар месеци добили су повереника који ће координирати странком у предстојећем изборном циклусу. Реч је о директору ЈКП „Паркинг сервис Београд“, Андрији Чупковићу.

Повереник младеновачких и грочанских напредњака рођен је 1972 године . Како пише у његовој биографији, по занимању је специјалиста струковни менаџер у саобраћају. Пре преузимања директорске дужности у ЈКП „Паркинг сервис Београд“ био је директор ЈП „Пословни центар Раковица“, извршни директор у истом предузећу и стручни сарадник службе закупа ЈП „Пословни центар Раковица“. Такође, према истим подацима, био је и директор у приватном сектору од 1994 до 2005. године.

Према подацима Агенције за борбу против корупције, Чупковић поседује више станова, пословних простора, апартман и плац. Ове некретнине, према истим подацима, Чупковић је већином наследио или добио вансудским поравнањем. Једино што је купио јесте апртман од 28 квадрата. Од возног парка, према званичним подацима, Чупковић поседује наводно само Кадилак „Флет вуд“ из 1985. године.

Погледајте све Чупковићеве некретнине:

За Жиг инфо:
Жељко Маторчевић

 

Можда ти се свиди

Оставите коментар