Почетна » СНС ШВАЛЕРКЕ ХАРАЈУ ВРАЊЕМ! НЕ ЗАОСТАЈУ НИ ЈАГОДИНА, НОВИ САД, ГРОЦКА…

СНС ШВАЛЕРКЕ ХАРАЈУ ВРАЊЕМ! НЕ ЗАОСТАЈУ НИ ЈАГОДИНА, НОВИ САД, ГРОЦКА…

од admin
0 коментар

Део незадовољних чланова СНС обратио се јавности дописом у коме траже да се заустави страначко запошљавање љубавница. Захтевају да странка стане на пут конкубинама које су добиле посао преко кревета и почне да цени труд
Део незадовољних напредњака из врањског одбора обратио се јавности дописом у коме траже да се заустави страначко запошљавање, и то ни мање ни више него швалерки!

Група напредњака из Врања послала је допис порталу Инфо Врањске у коме је потанко објаснила шта се дешава у том граду.

Како су навели, познато је да СНС у Врању запошљава “родбину, пријатеље и комшике”, али да је ситуација постала неподношљива јер су на ред дошле и швалерке. Незадовољни напредњаци кажу да им је циљ да се спречи страначко запошљавање до кога се долази преко кревета, а да почне да се цени труд људи који се боре за странку.

Измишљају страначка тела

Према писању портала, који се позива на поменути допис, “близак пријатељ једног од пет водећих напредњака у Врању има швалерку која је до сада радила најпре у ‘Симпу’, а потом у Центру за таленте”.

– Сада је добила трећи посао за три године, а уопште није из Врања, него се овде доселила. Идеја је да се “госпођи од нивоа” обезбеди већа плата са одговарајућим кутком за рад – наводи се у допису напредњака.
Уз допис је, пише овај медиј, стигло и брдо фотографија, јер неко очигледно помно прати развој “љубавне романсе која је разоткривена”.

– У причи се помиње и Савет за социјална питања, који води сада легендарни Ненад Милојевић Шоне, а ово страначко тело у читавој причи служи као параван за “љубавна очијукања под плаштом страначког рада”, а због “присмотре брачних партнера” којој су учесници афере наводно изложени – наводи портал Инфо Врањске.

Све дају конкубинама

У допису напредњака пише да су неки чланови много заслужнији за странку и изборе, али да су љубавнице на цени.

– Изгледа да дотеране љубавнице много више вреде него ми који лепимо плакате и обезбеђујемо гласове – стоји у допису, као и то да је циљ оваквог изласка у јавност намера да се спречи страначко запошљавање до кога се долази преко кревета, да се стане на пут “конкубинама и сличнима”, као и да почне поштовање “правог рада и борбе за странку”.

Дарко Глишић, председник ИО СНС, јуче није одговарао на позиве и СМС са конкретним питањима. Одговор је изостао и од потпредседника странке Марије Обрадовић, Миленка Јованова и Милоша Вучевића.

Извор: Курир.рс/К.Благовић/

Отворена Пандорина кутија
Швалерке тресу и Нови Сад, Јагодину…

Ова вест запалила је јуче друштвене мреже. На Твитеру је један од корисника написао да је иста ситуација и у Новом Саду, да су тамошња јавна предузећа пуна швалерки.

Судећи према коментарима на друштвеним мрежама и порталима, исти проблем тресе и Гроцку, Аранђеловац и Јагодину.

 

(Балканска правила)

Можда ти се свиди

Оставите коментар