Почетна » Баћина демантује наводе сечањских напредњака о куповини гласова

Баћина демантује наводе сечањских напредњака о куповини гласова

од admin
0 коментар

 – Каква је то политичка снага персоне попут Баћине, ако није у стању да легалним путем прикупи чак ни потписе за кандидатуру своје дружине на предстојећим изборима? Баћина месецима шири гнусне лажи о члановима и активистима СНС, подрива међукомшијске односе, зове у помоћ медије попут Данаса и портала Аутономија, чији су ставови о Косову и Метохији и Републици Српској одлично познати јавности и то не по добром – наводило се у саопштењу.

Уз саопштење сечањских напредњака ишао је наводни видео помоћу кога се потврђује куповина гласова од стране Баћине.
– Константно покушава да омаловажи, облати и дискредитује српске напредњаке, а заправо се, као што је сада свима очигледно, баш он бави коруптивним радњама и то на најодурнији могући начин, флагрантним нуђењем мита за потпис, а потом извесно и за глас, што се све јасно види и чује на снимцима које прилажемо. Позивамо надлежне органе да хитно реагују, а житеље Општине Сечањ да запамте ову срамоту и казне Баћину и његову криминалну делатност 3. априла, додали су из СНС Сечањ.

С друге стране Вукашин Баћина је демантовао ове наводе. Његов демантиј преносимо у наставку:

„Апсолутно демантујем све што је написано у саопштењу сечањских напредњака.
Моја група грађана је најјача опозициона групација у општини Сечањ и увек смо са лакоћом скупљали потписе, никада никоме нисам дао ни један динар за потптис и сви који ме познају знају колико је ово смешна прича.
Истичем да су снимци који су се појавили где се наводно спомиње моје име у контексту куповине потписа лоше режирана представа са још лошијим глумцима. Познато ми је одлично ко је главни режисер и ја ћу се постарати да се за њега чује много даље од Оџака и Сечња.
Такође, позивам надлежне органе да у најкраћем року испитају овај случај и када утврде да је реч о јефтином спиновању да актере ове представе адекватно санкционишу.
Јасно ми је да преварант има потребу да припише другом превару, да лопов увек приписује другима крађу, да купац гласова приписује другима такву радњу.
Зна Сечањ одлично ко је тај који дели пакете помоћи пред сваке изборе, узнемирава грађане по кућама, обећава радна места и купује гласове.
Апсурдно је да ми у свом саопштењу о људском достојанству говоре исти они који су прихватили наредбу да личне фотографије уклоне на друштвеним мрежама и поставе страначки лого.
Смешно је да ми о демократским процедурама и праву говоре они који су најпознатији по уценама и претњама упућеним слободним грађанима.
И за крај, најапсурдније је да ми о криминалу и корупцији говоре они који су опљачкали и опустошили општину Сечањ и довели је у могућност да изгуби статус општине.
У наредним данима ће мој адвокатски тим поднети тужбе против одговорних, а група грађана Вукашин Баћина- За Бољу општину Сечањ наставља још снажније у борби за промене након 3. априла.
Вукашин Баћина, председник групе грађана „За бољу општину Сечањ“, наводи се у одговору.

Можда ти се свиди

Оставите коментар