Почетна » Баћина не прихвата позив СНС-а да уђе у власт

Баћина не прихвата позив СНС-а да уђе у власт

Саопштење

од Други Пишу
0 коментар

Јесте мала наша општина да бисмо се делили на власт и опозицију. Морамо да се поделимо искључиво на добре и лоше, оне које пљачкају буџет наше општине и оне који га бране, наводи се у саопштењу Вукашина Баћине, лидера ГГ „За бољу општину Сечањ“ .

– Морамо да се поделимо на нас грађане општине Сечањ који су за то да се Сечањ пита, а и на вас сечањске напредњаке који сте прихватили да општином газдује Горан Ђаковић и Дамир Зобеница, узурпатори који долазе са стране. Питам се како неко кога сте хапсили, правили му лажне афере и лагали о њему нпр може да буде део власти, навео је Баћина у саопштењу и додао:

-Без обзира на све мојој екипи је општина Сечањ на првом месту. У скупштини и у медијима ћемо бити најгласнија опозиција, али ћемо увек бити спремни на разговоре и дебате, као и да саслушамо све што је у интересу општине без обзира ко је иницијатор одређеног предлога. Да Небојша Мељанац нема изнад себе Горана Ђаковића и СНС могли би смо да разговарамо о начину како водити општину Сечањ.
Нећемо издати наше гласаче и њихово поверење јер само њима одговарамо. Видимо се у скупштини где ћете моћи да чујете шта имамо да кажемо, нводи се у саопштењу Вукашина Баћине, председник ГГ За бољу општину Сечањ.

Можда ти се свиди

Оставите коментар