Почетна » БЕЋКОВИЋ О ЗАБРАНИ УЛАСКА У ЦГ: Ја сам мислио да кад умрем, да живим у Црној Гори! Не знам да ли се забрана односи само на живог или на мртвог

БЕЋКОВИЋ О ЗАБРАНИ УЛАСКА У ЦГ: Ја сам мислио да кад умрем, да живим у Црној Гори! Не знам да ли се забрана односи само на живог или на мртвог

од admin
0 коментар

Академик Матија Бећковић је изјавио да није добио решење о забрани уласка у Црну Гору рекавши да му „све звучи невероватно“.

„Звучи ми то невероватно, не знам да ли да чекам да ту одлуку и званично добијем“, изјавио је Бећковић порталу Фос Медиа у Црној Гори.

Он је упитао да ли полиција има право то да уради истичући у шаљивом тону: „Мало су ме предухитрили јер сам ја мислио да кад умрем, да живим у Црној Гори. Не знам да ли се то односи само на живог или на мртвог“.

Подсетимо, решењем Управе полиције Црне Горе, поред Бећковића, забрану уласка у ту земљу добили су и историчар Александар Раковић, и политичар и правник Дејан Мировић.

Они су били најављени као говорници на манифестацији поводом прославе Подгоричке скупштине 1. децембра, у крипти Саборног храма Христовог Васкрсења у Подгорици.

Курир.рс/Тањуг

Можда ти се свиди

Оставите коментар