Почетна » СНС директор водовода скупља капиларне гласове

СНС директор водовода скупља капиларне гласове

од admin
0 коментар

 

– Директор Београдског водовода и канализације Страхиња Даниловић уплашио се за своју фотељу, па већ почео да прикупља капиларне гласове за СНС. Само, нема тих капиларних гласова, бугарских возова и црних џипова који ће их сачувати од лустрације – навела је Мила Поповић, председница ГрО ССП Београд.

– Поштовани, ово је папир који се од понедељка дели по секторима и службама у Беогрдском водоводу и канализацији, и то не више у тајности него јавно, без икаквог устезања – навела је особа, вероватно запослена у овом предузећу, која је овај папир за потписе и објавила јер „не може више да трпи јавашлук“.

 

Иначе, директор Београдског водовода није једини који је био вредан, а његов рад изашао у јавност. Према тврдњама запослених у параћинском Дому здравља у току је потписивање „подршке министру“ Златибору Лончару у Кадровској служби. Како се тврди, потписивање се спроводи по налогу директорке и под надзором главне сестре, уз забрану фотографисања.

На фотографији коју је објавио ДС Параћин види се табела коју би наводно требало запослени да попуњавају, а на којој у делу „Носилац листе (фукционер)“ пише име и презиме министра здравља Златибора Лончара. Табела је слична као и ова из Београда и садржи поља у којој се уноси име и презиме, место, адреса и број телефона оних који је потписују „подршку“.

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар