Почетна » Шта кажу кладионице: Колика ће бити излазност у општинама у Београду?

Шта кажу кладионице: Колика ће бити излазност у општинама у Београду?

од admin
0 коментар

 

Једна од најинтересантнијих везана је свакако за излазност по општинама у Београду. А што она буде била већа, јасно је да ће и власт бити у великом проблему. Стога су кладионице изашле са проценама, па су постављене границе за излазност.

Тако је процена да ће најмања излазност бити на општини Палилула, где је као граница постављено 47,6 одсто, па играчи на срећу могу да типују да ли ће већи или мањи број грађана од понуђеног процента изаћи на београдске изборе.

Нешто већа граница је дата за Барајево и Гроцку (по 47,7 одсто), а испод 50 одсто је постављена граница за општине Звездара, Земун и Стари град.

Кладионице сматрају да ће највећа излазност бити у општини Лазаревац, где је граница од 58,4 одсто, док је тек нешто мања прогноза за Нови Београд – 55,3 одсто.

Остаје да се види хоће ли ове прогнозе кладионица на нешто мање од пет месеци пре избора бити тачне, односно колико ће излазност на овим изборима одскакати.

Да подсетимо, према подацима Црте, излазност не београдским изборима 2018. године била је 50,8 одсто. Једно је сигурно, ако излазност сада буде била већа, јасно је да ће Српска напредна странка бити у проблему, те да ће у том случају шансе опозиције бити знатно веће.

Прогноза кладионица за излазност на београдским изборима

Палилула – 47,6 одсто

Вождовац – 50,7

Раковица – 50,6

Барајево – 47,7

Нови Београд – 55,3

Савски венац – 50,01

Звездара – 48,8

Земун – 49,6

Обреновац – 52,2

Лазаревац – 58,4

Чукарица – 53,7

Сопот – 51,4

Младеновац – 52,2

Стари град – 49,5

Гроцка – 47,7

Сурчин – 52,3

Врачар – 52,5

(*играчи на срећу могу да прогнозирају да ли ће на изборе у овим београдским општинама изаћи мањи или већи број гласача од понуђеног)

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар