Почетна » Тумбање у СНС (И ДЕО): Ево ко је кандидат за градоначелника?!

Тумбање у СНС (И ДЕО): Ево ко је кандидат за градоначелника?!

од admin
0 коментар

 

СНС је изгледа преломио да за градоначелника кандидује Брнабић, јер су сви остали потенцијални кандидати, попут директорке КБЦ Бежанијска коса Марије Здравковић, непрепознатљиви међу њиховим гласачима.

Препознатљив је био Александар Шапић, али је његов дил са напредњацима пропао, те ће му остати само општина Нови Београд на чијем се челу налази годинама. Шапићу, ипак, нису помогли ни попримљена бахата напредњачка реторика, претње новинарима, ни величање председника Вучића.

Брнабић ће са места председнице Владе бити „унапређена“ у кандидата за евентуалну будућу челницу града, вероватно због количине глупости коју је у стању да изговори. Ако настави да народ слуђује са „плате пре СНС биле мање за сто одсто“ или „Исус се родио 14. фебруара“, изборни „успех“ напредњака биће загарантован.

Она ће на овој позицији, поред својих генијалних изјава, моћи да настави и традицију таргетирања политичких противника и свих режиму неподобних, највероватније у облику својих креативних спотова које ће емитовати на ружичастој телевизији.

Да се вечитом заменику градоначелника Горану Весићу ближи крај говори и наша информација да ће за градског менаџера, уколико СНС победи на изборима, бити постављен Лука Петровић, члан Председништва СНС, који је својевремено водио страначки одбор у београдској општини Стари град.

Ипак, тешко да ће се Весић, који се изгубио водећи своју кампању у покретној канцеларији, са овом ситуацијом лако помирити.

Пошто јој је ово други мандат на месту премијера, Брнабић ће, у случају победе СНС, вероватно бити и више него срећна да поред функције поверенице Градског одбора Београда СНС, заседне и у фотељу градоначелника и обезбеди још пар година на власти.

А ако се неко брине где ће Брнабић живети након што више не буде премијерка – не брините. Покренута је процедура промене “носиоца права” над вилом Јованке Броз, тако да ће Ана, у случају победе у Београду, моћи да настави уживање у својој свеже реновираној вили.

А да ли ће СНС и победити на изборима – е, то је већ друго и за сада неизвесно питање?

Сутра II део: Кога би СНС за новог премијера

Директно.рс

Можда ти се свиди

Оставите коментар