Почетна » Болеч уз Александра Вучића, председник Гроцке у кафани

Болеч уз Александра Вучића, председник Гроцке у кафани

Дешавања у СНС Гроцка

од Жиг Инфо
0 коментар

Како су објавили на Фејсбук страници, Унија младих са месним одборима Лештане, Винча, Болеч и функционерима Општинског одбора СНС Гроцка организовала је промотивни инфо штанд на месној пијаци у Болечу.

-Активисти су искористили леп дан да са својим суграђанима разговарају о свим актуелним дешавањима у нашој општини и плановима будућих активности. Грађани су изразили велико задовољство због свега што је урађено у нашој општини у протеклом периоду, пружајући апсолутну подршку председнику Александру Вучићу и Српској напредној странци, саопштено је на Фејсбук страници ОО СНС-а Гроцка.

Председник ОО СНС-а у кафани, за штандом гладни

Ипак, како кажу наши извори из СНС-а Гроцка, није баш све било тако бајно на штанду у Болечу. Наиме, према речима наших извора, председник ГО Гроцка и ОО СНС-а, Драган Пантелић је, док су активисти били за штандом, седеои доручковао у оближњој кафани. Успутно је, према речима наших извора, шетао се сам пијацом у Болечу.

-Док су из Уније младих и остали активисти радили за штандом, председник Гроцке је био у кафани. Пунио је свој стомак, док су остали радили, практично гладни, каже један од наших извора и додаје да је због такве ситуације одмах обавештен координатор Андрија Чупковић.

Наши извори додају да је председник Гроцке затим добио позив од Чупковића, који није био уопште пријатан. Затим се председник локалног одбора појавио на штанду у Болечи, а онда је отишао до Гроцке, како би „примио грађане“. Међутим, како је био потрешен позивом координатора, Пантелић није сам „угостио“ грађане, већ је то учинио са још два Већника.

 

ЕЖИ

Можда ти се свиди

Оставите коментар